ورود تویوتا کرولا ۲۰۲۳ به بازار ایران مژده‌ای بود که باعث شد تا دوباره سری به این سامورایی جنگجو ژاپنی بزنیم که الحق نماینده خوبی برای کمپانی بزرگ کشور آفتاب تابان در ایران بوده است. معرفی تویوتا کرولا و نقد و بررسی انواع کرولا در ایران هم برای دارندگان قدیمی این خودرو و هم برای کسانی که به دنبال خرید یک خودرو ژاپنی جذاب و تمام نشدنی در ایران هستند، اهمیت خاص خود را دارد. رسیدن به کیفیتی مانند کرولا که بعد از گذشت بیش از ۲۰ سال همچنان در جاده‌های ایران چشم‌نوازی کند، به این راحتی‌ها امکان‌پذیر نیست و تنها از برندی مانند تویوتا برمی‌آید که چنین خودرویی را روانه بازار کرده باشد.

کرولا، کمری، لندکروز، پرادو و هایلوکس نام‌های آشنا برای کاربران ایرانی هستند که هر یک در یک برهه خاص در بازار خودرو ایران تبدیل به پرچمدار اصلی شده و ثبات و پایداری خود را به عنوان یک خودروی محبوب و تمام نشدنی همچنان ادامه می‌دهند. نه به عنوان یک خودرو لوکس، بلکه به عنوان خودرویی که خراب کردن آن نیاز به هنر دارد، محصولات تویوتا در ایران شناخته می‌شوند که این موضوع به تویوتا کرولا نیز برمی‌گردد. با بررسی مشخصات تویوتا کرولا در انواع مختلف آن شاید به این نتیجه برسید که ما در حال معرفی یک خودروی کاملاً معمولی در بازار ایران هستیم، اما هیچ چیزی درباره کرولا معمولی نیست. از کیفیت لوازم یدکی گرفته تا اصرار کرولا برای خراب نشدن و عدم نیاز به تعویض قطعات، همگی دست به دست هم دادند تا معرفی انواع تویوتا کرولا در ایران تبدیل به معرفی یک خودروی تمام نشدنی در بازار شود. بیایید سیر تا پیاز کرولا در ایران را با هم مورد بررسی قرار دهیم.

معرفی تویوتا کرولا

کمتر کسی را نه فقط در ایران بلکه در سرتاسر دنیا می‌توان پیدا کرد که برند تویوتا را نشناسد. پس ما را از معرفی برند تویوتا معذور بدارید، زیرا چیزی جز تکرار مکررات نخواهد بود. خودروساز ژاپنی به تولید خودروهای با کیفیت بسیار بالا و ماندگاری طولانی مخصوصاً در لوازم یدکی معروف است و کمتر پیش می‌آید که شما به دنبال تعویض لوازم یدکی تویوتا بروید. کرولا برای اولین بار در سال ۱۹۶۶ در خط تولید تویوتا قرار گرفت و تاکنون که در سال ۲۰۲۴ هستیم، بیش از ۵۰ میلیون دستگاه از کرولا در سرتاسر جهان به فروش رفته است. بعد از آخرین تولید کرولا در حال حاضر ۱۲ نسل از این مدل از تویوتا در بازار معرفی شده و تنوع بالایی را از آن شاهد هستیم.

البته همه ۱۲ نسل کرولا وارد بازار ایران نشده، اما به هر حال تویوتا سعی کرده تا در این ۱۲ نسل تفاوت‌های چشمگیری را رقم بزند. در طول این سال‌ها کرولا از یک خودروی معمولی با موتورهای کوچک و ساده و قیمت خیلی ارزان تبدیل به یک خودروی کاملاً لوکس و جذاب شده و در حال حاضر مشخصات فنی تویوتا کرولا نشان از یک خودرو با کیفیت بسیار بالا دارد.

معرفی تویوتا کرولا

اولین نسل از کرولا با عنوان E10 وارد بازار شد و به همین ترتیب نسل‌های بعدی آن نیز از همین نامگذاری پیروی کرد. نسل دوم کرولا که در سال ۱۹۷۰ تولید و عرضه آن تا سال ۱۹۷۳ ادامه داشت، با اصطلاح E20 معرفی شد که رکورد فروش بیش از ۲ میلیون دستگاه را در بیش از ۱۰۰ کشور جهان شکست. در آن زمان این خودرو با یک پیشرانه ۱.۲ لیتری ۴ سیلندر با حداکثر توان ۶۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۸۰ نیوتن متر روانه بازار شده بود.

در میان انواع تویوتا کرولای قدیمی، نسل سوم آن که به E30 معروف شد، طراحی کاملاً خاص و منحصربه‌فردی داشت. این خودرو نه فقط برای کرولا بلکه برای تمام کمپانی تویوتا یک خودرویی بسیار خاص محسوب می‌شد و بستری مناسب برای پیشرفت‌های هرچه بیشتر کمپانی تویوتا را در جهان نیز به وجود آورد. اگر از جمله کاربران قدیمی و علاقمندان کمپانی تویوتا هستید، احتمالاً نام تویوتا اسپرینتر را شنیده باشید که به همین نسل از کرولا اطلاق می‌شود.

معرفی انواع تویوتا کرولا را با بررسی نسل چهارم این خودروی ژاپنی با عنوان E70 ادامه می‌دهیم. در این نسل از یک پیشرانه 1.3 لیتری با حداکثر توان ۶۹ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۰۳ نیوتون متر استفاده شده بود. جالب است بدانید که نسل چهارم کرولا علاوه بر یک گیربکس دستی ۴ ساعته با یک گیربکس اتوماتیک 3 سرعته نیز برای علاقمندان به خودروهای اتوماتیک در دسترس بود. حتماً می‌دانید که نحوه رانندگی با خودرو گیربکس اتومات چه شرایطی و چه تفاوت‌هایی با گیربکس دستی دارد.

نسل پنجم از کرولا با یک پیشرانه 1.6 لیتری برای اولین بار در سال ۱۹۸۳ و با نام تجاری E80 وارد بازار جهانی شد که در دو مدل با دیفرانسیل عقب و دیفرانسیل جلو تولید شده بود. نسل ششم کرولا نیز در سال ۱۹۸۷ با استفاده از ترمزهای ضد قفل abs وارد بازار جهانی شد که در آن زمان برای اولین بار در خودروها شروع به استفاده از آن شده بود.

E100  نسل هفتم کرولا بود که با بیش از ۳ میلیون فروش در سرتاسر جهان، مخصوصاً در آمریکای شمالی و اروپا تبدیل به یک خودروی بسیار محبوب و جذاب شد و با استفاده از یک پیشرانه 1.6 لیتری با حداکثر توان ۱۰۵ اسب بخار و همچنین یک گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته شرایط بسیار جذابی داشت.

تویوتا در سال ۱۹۹۵ هشتمین نسل از کرولا را نیز در یک طراحی کاملاً خاص و متفاوت نسبت به نسل‌های قبلی با نام تجاری E110 روانه بازار کرد که در پیشرانه‌های مختلف ۱.۳، ۱.۵ و ۱.۸ لیتری در دسترس بود. در نهایت در سال ۲۰۰۰ نهمین نسل از کرولا با نام تجاری E120 تولید و روانه بازار شد. این مدل تبدیل به اولین نسل از تولیدات کرولا شد که وارد بازار ایران هم شده و در خیابان ایران هنوز هم ممکن است آن را شاهد باشید. در این نسل از تولیدات کرولا از یک موتور 4 سیلندر با حجم‌های ۱.۴، ۱.۶ و 1.8 لیتری استفاده شده بود که پرکاربردترین آن ۱.۸ لیتر بود. حداکثر توان این موتور به ۱۲۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور آن نیز به ۱۶۹ نیوتن متر می‌رسید. جالب است بدانید که نسل نهم از تویوتا کرولا با وجود اینکه در ژاپن تنها تا سال ۲۰۰۶ تولید و روانه بازار شد، اما حتی تا سال ۲۰۱۷ هم همچنان در کشور چین شاهد تولید آن بودیم.

نسل دهم از انواع تویوتا کرولا در ایران در سال ۲۰۰۶ برای اولین بار تولید و تا سال ۲۰۱۱ همچنان تولید آن ادامه داشت و با نام تجاری E160  شناخته می شد. البته برخی از مدل‌های این نسل از کرولا با اختصار E140 و E150 هم در بازارهای جهانی عرضه و معرفی شدند که مشخصات و آپشن‌های متفاوتی را در آنها شاهد بودیم.

یازدهمین نسل از تولیدات کرولا که شاهد ورود آن به بازار ایران هم بودیم، از سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۱۷ تولید شده که این نسل هم با اختصار E160 شناخته می‌شد. با توجه به اینکه در ادامه درباره این نسل از کرولا به دلیل ورود به بازار ایران بیشتر صحبت خواهیم کرد، خیلی نمی‌خواهیم درباره آن به جزئیات بپردازیم، اما از هر نظر چه از نظر طراحی ظاهری و چه از نظر کیفیت و راحتی رانندگی، نسل یازدهم از تولیدات کرولا به شدت جذاب و ایده‌آل بود. هر چقدر درباره کیفیت این نسل از تولیدات کرولا بگوییم باز هم کم گفته‌ایم. استفاده از دو پیشرانه ۱.۸ لیتری و ۲ لیتری، قدرت کافی برای رانندگی را در آن ایجاد کرده و همچنین وجود گیربکس ۶ سرعتی اتوماتیک حتی امکان استفاده راحت آن را در محیط شهری نیز فراهم آورده بود.

دوازدهمین و آخرین نسل از تولیدات کرولا هم که در سال ۲۰۱۸ از آن رونمایی شد، با اختصار E210 شناخته می‌شد که یک خودروی کامپکت فوق‌العاده محبوب و هاچبک در طراحی فوق‌العاده زیبا و جذاب بود. تویوتا طراحی بسیار خاصی برای این مدل از تولیدات کرولا در نظر گرفت که از دور هم به راحتی می‌توانید آن را در خیابان در میان انبوهی از ماشین‌های مختلف داخلی و خارجی تشخیص دهید.

معرفی انواع تویوتا کرولا

معرفی انواع تویوتا کرولا در ایران

حالا نوبت به معرفی انواع تویوتا کرولا در ایران می‌رسد. البته در معرفی انواع تویوتا کرولا در ایران قرار است مشخصات فنی مدل‌های مختلف عرضه شده را نیز به شما معرفی کنیم تا شناخت کاملی نسبت به مدل‌های مختلف کرولا در ایران را در ذهن ایجاد کرده باشیم. خودرویی که لذت صحبت کردن درباره آن برای ما وصف‌ناپذیر است و واقعاً با کلمات نمی‌توان جذابیت‌های این مدل از تولیدات تویوتا در ایران را به این راحتی‌ها بیان کرد.

تویوتا کرولا ۲۰۰۶

اولین مدل از انواع تویوتا کرولا در ایران به نسل نهم این خودرو برمی‌گردد که برای اولین بار در سال ۲۰۰۰ تولید و روانه بازار جهانی شد و مدل‌های جذاب‌تر آن در میان سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۸ در دو تیپ xli و Gli تولید و معرفی شدند. این مدل از کرولا در ایران بیشتر با عنوان تویوتا کرولا ۲۰۰۶ شناخته می‌شود که کیفیت بسیار بالایی از خود به نمایش گذاشت. در تولید این خودرو از یک پیشرانه ۱.۸ لیتری ۴ سیلندر با حداکثر توان ۱۲۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۶۵ نیوتن متر استفاده شده بود.

یک گیربکس دستی ۵ سرعته به همراه گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته مدل‌های مختلف کرولا ۲۰۰۶ را میزبانی می‌کردند. شتاب صفر تا صد این سدان ۱۱۸۰ کیلوگرمی به حدود ۱۱ ثانیه می‌رسید که برای یک خودروی در آن زمان در ایران بسیار جذاب بود. البته در مقایسه با خودروهای چینی که آپشن‌های بسیار زیادی دارند، این مدل از تولیدات کرولا در ایران به فروش خیلی بالایی نرسید، اما بعد از گذشت سال‌ها، حالا شرایط بسیار جذابی را برای این نسل از تولیدات کرولا در ایران شاهد هستیم. با خرید لوازم یدکی کرولا از میان محصولات اصلی به راحتی می‌توانید حتی از مدل‌های قدیمی آن نیز در بالاترین کیفیت ممکن استفاده نموده و نگران خراب شدن‌های آن نباشید.

تویوتا کرولا نسل دهم

معرفی تویوتا کرولا را با بررسی نسل دهم این خودرو که در بازار ایران شاهد عرضه آن هم بودیم ادامه می‌دهیم. نسل نهم از تولیدات کرولا در سال ۲۰۰۶ از خط تولید کمپانی تویوتا خارج و نسل دهم آن در فاصله سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ در دستور تولید تویوتا قرار گرفت. البته در سال ۲۰۱۱ هم شاهد عرضه نسخه فیس لیف شده این مدل از کرولا در بازار بودیم. از نظر طراحی ظاهری شرایط بسیار جذابی نسبت به مدل‌های قبلی در این نسل به وجود آمد که همین موضوع آن را تبدیل به یک خودرو جوان‌پسند در میان کاربران ایرانی هم نمود. مدل اصلی وارد شده به بازار ایران در این نسل E140 است که از یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر با حداکثر توان ۱۳۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۶۵ نیوتن متر بهره می‌برد.

اگر بتوانید با استفاده از راهنمای خرید خودروی دست دوم در ایران یکی از مدل‌های سرپا و جذاب نسل دهم کرولا را پیدا کنید، شما از یک خودروی فوق‌العاده جذاب استفاده می‌کنید که امنیت قابل قبولی را برای آن متصور هستیم.

مدل‌های مختلف کرولا در نسل دهم امکانات و آپشن‌های متفاوتی داشتند. از سانروف برقی گرفته تا کروز کنترل یا تهویه هوای اتوماتیک و حتی آینه‌های برقی و همچنین استفاده از رینگ‌های ۱۶ اینچی، همگی آپشن‌هایی بودند که در نسل دهم از مدل‌های کرولا در اختیار کاربران ایرانی هم قرار گرفته بود.

نسل یازدهم

یازدهمین نسل از تولیدات کرولا مهمان جدید بازار ایران بود که برای اولین بار در سال ۲۰۱۳ در خط تولید تویوتا قرار گرفت و تولید آن تا سال ۲۰۱۷ ادامه داشت. دو تیپ از تولیدات کرولا E170 با عنوان Xli و Gli در سال ۲۰۱۴ وارد بازار ایران شدند. واردات این دو مدل تا سال ۲۰۱۶ ادامه داشت و بعدها به دلیل تحریم‌های موجود عملاً دیگر شاهد واردات مدل‌های جدیدتر و به‌روزتر آنها نبودیم. حتی نسل دوازدهم از مدل‌های تویوتا نیز بعد از این سال دیگر وارد بازار ایران نشد و عملاً کاربران ایرانی از این خودروی محبوب و به روز جهانی محروم بودند.

نسل یازدهم از تولیدات کرولا از یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر با حداکثر توان ۱۴۳ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۸۷ نیوتن متر بهره می‌برد. یک گیربکس ۴ سرعته اتوماتیک باعث شده بود تا شتاب صفر تا صد این مدل از تولیدات کرولا به حدود ۱۱ ثانیه برسد. سدان جمع‌وجوری که با مصرف سوخت ۷.۷ لیتری در هر ۱۰۰ کیلومتر از این نظر هم شرایط خوبی داشت.

تویوتا کرولا ۲۰۰۸

معرفی تویوتا کرولا را با بررسی یکی از جذاب‌ترین مدل‌های کرولا در ایران یعنی ۲۰۰۸ ادامه می‌دهیم که مربوط به نسل دهم از تولیدات کرولا است. تولید این نسل از سال ۲۰۰۶ آغاز و تا سال ۲۰۱۲ ادامه داشت و مدل‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ آن را در بازار ایران می‌توان مشاهده کرد. سدان کوچک و جمع‌وجور کرولا در سال ۲۰۰۸ از یک پیشرانه ۱.۸ لیتری ۴ سیلندر با حداکثر توان ۱۳۰ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۷۰ نیوتن‌متر بهره می‌برد. این خودرو همچنین استاندارد آلایندگی یورو ۴ را نیز به دست آورده بود و با یک طراحی بسیار زیبا تبدیل به یکی از سدان های جذاب بازار ایران شد.

  • سال تولید: ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲
  • نوع پیشرانه: ۴ سیلندر خطی
  • حجم موتور: ۱.۸ لیتر
  • حداکثر توان موتور: ۱۳۰ اسب بخار
  • حداکثر گشتاور: ۱۷۰ نیوتن متر
  • نوع گیربکس: اتوماتیک ۴ دنده
  • حداکثر سرعت: ۱۹۵ کیلومتر بر ساعت
  • شتاب صفر تا صد: حدود ۱۱ ثانیه
  • مصرف سوخت ترکیبی: ۷.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
  • حجم باک: ۵۰ لیتر
  • استاندارد آلایندگی: یورو ۴

امکانات:

  • کیسه هوای راننده و سرنشین جلو
  • ترمزهای جلو دیسکی خنک شونده و عقب دیسکی
  • سیستم ترمز abs و ebd
  • قفل مرکزی با ریموت و ایموبلایزر
  • دکمه کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان
  • سیستم تهویه هوای مطبوع اتوماتیک
  • کروز کنترل

تویوتا کرولا ۲۰۰۸

تویوتا کرولا ۲۰۰۸ در دو مدل xli و gli روانه بازار شد که هر دو مدل از نظر مشخصات فنی شرایط مشابهی داشتند؛ اما در مدل جی ال آی شاهد استفاده از آپشن‌ها و امکانات بیشتری بودیم و به اصطلاح مدل فول آپشن کرولا ۲۰۰۸ است. البته که در مقایسه با مدل‌های کرولای جدید و ۲۰۲۳ از نظر طراحی ظاهری و امکانات به هیچ وجه نمی‌توانیم ۲۰۰۸ را یک مدل بسیار جذاب و با ابهت تلقی کنیم، اما به هر حال برای آن سال این مدل جذابیت‌های خوبی از نظر طراحی ظاهری داشت. البته در ادامه با روی کار آمدن مدل‌های جدید کرولا، عملاً دیگر علاقه‌مندان به ظاهر و بدنه مدل ۲۰۰۸ کم شدند و در حال حاضر هم این مدل دیگر جوان پسند نیست.

کرولا ۲۰۱۲

در معرفی تویوتا کرولا حتماً باید به بررسی شرایط کرولا ۲۰۱۲ بپردازیم که یکی دیگر از تولیدات نسل دهم از کرولاها در بازار ایران است. البته این مدل از نظر مشخصات فنی همانی است که در بند قبلی به بررسی آن پرداختیم، اما از نظر ظاهری شاهد رونمایی از یک مدل فیس لیفت شده بودیم. البته از نظر ظاهری هم تفاوت‌های خیلی زیادی را برای کرولا ۲۰۱۲ شاهد نیستیم و این مدل تنها در بخشی از قسمت‌های ظاهری خود با تغییراتی روبرو شده است. برخی از امکانات و آپشن‌های آن مانند سیستم صوتی نسبت به مدل‌های قبلی‌ با تغییراتی روبرو شده و یک مدل هیبریدی از این خودرو نیز روانه بازار شد.

این خودرو در طراحی بخش جلو کیفیت بسیار خوبی داشت و زیبایی‌های خاصی را برای آن متصور هستیم که مورد توجه کاربران زیادی هم قرار گرفت و هم اکنون هم در بازار خودروهای دست دوم با استقبال خوبی روبرو شده است.

کرولا ۲۰۱۳

کرولا ۲۰۱۳ هم یکی از مدل‌های معروف و محبوب کرولا در ایران بود که شرایط خوبی از نظر فنی و همچنین طراحی ظاهری داشت. استفاده از یک پیشرانه 4 سیلندر خطی با حداکثر قدرت ۱۳۲ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۷۴ نیوتون متر شرایط جذابی را برای این خودرو رقم زده بود. همچنین در کنار آن استفاده از یک گیربکس ۵ دنده دستی شرایط لازم برای رسیدن به حداکثر سرعت ۱۹۵ کیلومتر بر ساعت و شتاب 10.4 ثانیه را نیز برای آن فراهم کرده بود که باعث شد تا جذابیت‌های قابل توجهی در میان کاربران ایرانی به دست آورد. البته اصلی‌ترین وجه تمایز را نسبت به مدل‌های قدیمی در طراحی ظاهری کاملاً مدرن و جذابی بود که باعث شد تا این سدان جمع‌وجور برای جوانان ایرانی نیز به شدت مورد پسند قرار بگیرد.

تویوتا کرولا ۲۰۱۵ (۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶)

تویوتا کرولا ۲۰۱۵ (۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶)

یکی از محبوب‌ترین مدل‌های کرولا در ایران تویوتا کرولا ۲۰۱۵ است که از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ تولید شده و در بازار ایران در دسترس است. قبل از اینکه به معرفی تویوتا کرولا ۲۰۱۵ از نظر مشخصات فنی بپردازیم، لازم است تا مزیت اصلی آن یعنی یک طراحی جذاب در ظاهر را از زیر نظر بگذرانیم. طراحی ظاهری کرولا ۲۰۱۵ باعث شده تا جذابیت‌های بسیار بالایی برای کاربران ایرانی پیدا کرده و تبدیل به یک خودرو کاملاً شناخته شده در میان ایرانی‌ها شود. البته در طراحی بدنه خودرو از سایر تولیدات تویوتا مانند کمری نیز الهام گرفته شده است.

کرولای ۲۰۱۵ به فروش بسیار بالایی در خاورمیانه رسید و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس علاقه بسیار زیادی به استفاده از این خودرو به دلیل کیفیت بالای لوازم یدکی آن داشتند. نکته بسیار جالبی که درباره کرولا ۲۰۱۵ باید به آن اشاره داشته باشیم این است که در کشور افغانستان درصد قابل توجهی از خودروهای موجود از همین مدل کرولا است. مصرف سوخت بهینه‌تر نسبت به مدل‌های قبلی و استفاده از قطعات با عملکرد بهتر باعث شده تا یک رانندگی کاملاً نرم و بی دردسر را به آن تجربه کنید.

از نظر فنی شاهد استفاده از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری با حداکثر قدرت ۱۲۱ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۵۴ نیوتون متر در آن هستیم که یک گیربکس 4 دنده اتوماتیک نیز آن را احاطه کرده است. با توجه به ارزان‌تر بودن قیمت‌ها نسبت به بسیاری از مدل‌های مزدا و نیسان، در حال حاضر کرولا ۲۰۱۵ تبدیل به یکی از جذاب‌ترین خودروها در بازار خودروهای دست دوم ایران شده است. البته دقت بسیار بالایی برای خرید این خودرو و پیدا کردن یک نمونه با کیفیت و جذاب آن باید داشته باشید.
این مدل از تولیدات کرولا در یک نمونه ۲ لیتری هم وارد بازار ایران شد و پیدا کردن یک نمونه ۲ لیتری احتمالاً شما را با یک خودروی جذاب‌تر هم روبرو خواهد کرد. مدل ۲ لیتری این خودرو با حداکثر توان ۱۴۳ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۸۷ نیوتن متر به شتاب صفر تا صد 10.4 ثانیه و حداکثر سرعت ۱۹۵ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. مانند مدل‌های قبلی در این مدل از کرولا نیز شاهد استفاده از امکانات و آپشن‌های خوبی هستیم؛ اما به هر حال تویوتا بیشتر در بحث امنیت و کیفیت بالای قطعات فنی آن کار کرده و از نظر امکانات و آپشن‌ها با یک خودرو تقریباً معمولی روبرو خواهید بود.

از نظر ایمنی این خودرو موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از موسسه ANCAP استرالیا شده و از این نظر شرایط بسیار جذابی دارد. استفاده از دو کیسه هوای ایمنی به همراه ترمزهای ضد قفل abs و سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز یعنی ebd، یک خودرو با شرایط ایمنی مطلوب را در کرولای ۲۰۱۵ رقم زده است. البته نوع طراحی بدنه و قطعات بسیار با کیفیت مورد استفاده در این خودرو باعث شده تا رانندگی در آن در نهایت ایمنی انجام پذیرد.

تویوتا کرولا ۲۰۱۸

در معرفی انواع تویوتا کرولا در ایران نوبت به بررسی شرایط کرولا ۲۰۱۸ رسیده که یک طراحی و تولید کاملاً متفاوت نسبت به مدل‌های قبلی این خودرو است. وقتی کرولا در کشوری مانند آمریکا تبدیل به سومین خودروی پرفروش شده، عملاً می‌توانیم انتظار بسیار زیادی از این خودرو داشته باشیم و ورود آن به بازار ایران نشان از وجود یک خودرو با کیفیت بسیار بالای جهانی در جاده‌های ایران است. اولین نکته‌ای که در طراحی و تولید کرولا ۲۰۱۸ به چشم می‌خورد، یک ظاهر کاملاً متفاوت نسبت به مدل‌های قبلی است که انتخاب آن برای خانواده‌های ایرانی را کمی پیچیده می‌کند.

برای کسانی که به دنبال داشتن یک خودرو با طراحی معمول و همیشگی هستند، کرولا ۲۰۱۸ انتخاب مناسبی نخواهد بود؛ ولی این خودرو از نظر ظاهر برای افراد خاص‌پسند یک گزینه فوق‌العاده محسوب می‌شود. در این مدل از یک پیشرانه ۱.۸ لیتری استفاده شده که حداکثر قدرت ۱۳۲ اسب بخاری و حداکثر گشتاور ۱۷۳ نیوتن متر را برای آن ایجاد می‌کند. تویوتا این بار از یکی گیربکس CVT با دو حالت اسپرت و دستی در این خودرو استفاده کرده است. مدل ۲۰۱۸ کرولا یک مدل کاملا اقتصادی است که هم مصرف سوخت بهینه‌ای دارد و همین که با قیمت‌های به مراتب پایین‌تر نسبت به بسیاری از خودروهای لوکس در ایران می‌توان آن را تهیه کرد. بنابراین اگر به دنبال آپشن‌های خیلی جذاب مانند سرعت یوزپلنگ یا شتاب چیتا هستید، احتمالاً نباید سراغ کرولا بروید؛ اما برای کسانی که به دنبال یک خودرو کاملا متفاوت از نظر طراحی ظاهری و با ماندگاری طولانی از نظر فنی هستند، کرولا ۲۰۱۸ یک گزینه بسیار جذاب خواهد بود. البته برای برخی از کاربران هم طراحی بدنه این خودرو کمی خسته کننده به نظر می‌رسد.

تویوتا کرولا ۲۰۲۳

تقریبا امیدمان برای ورود دوباره کرولا به بازار از بین رفته بود که ناگهان خبر ورود تویوتا کرولا ۲۰۲۳ توسط معین موتورز را شنیدیم. خبر ورود تویوتا کرولا ۲۰۲۳ به ایران باعث شد تا در این مقاله اقدام به معرفی مشخصات کرولا ۲۰۲۳ هم نماییم. کرولا ۲۰۲۳ در واقع نسل دوازدهم تویوتا کرولا و آخرین نسل از این خودروی ژاپنی تمام عیار است که وارد بازار ایران شده است. E210 خودرویی که علاوه بر بازار ژاپن در بازار کشورهای مختلف دیگری از جمله چین، برزیل، انگلیس، ترکیه و حتی آمریکا به فروش بالایی رسیده و شرایط جذابی دارد.

از نظر طراحی ظاهری کمترین ایراد را می‌توان به کرولا ۲۰۲۳ گرفت. برای هر کدام از المان‌های موجود در بدنه اصلی این خودرو از ویژگی‌های خاصی استفاده شده که آن را تبدیل به یک خودرو وارداتی با جذابیت بسیار بالا می‌نماید. در داخل کرولا ۲۰۲۳ هم امکانات رفاهی عالی و فضای کاملاً شیک را شاهد هستیم. تویوتا حتی از روکش‌های مخصوصی برای صندلی‌ها این خودرو استفاده کردده تا پتانسیل بالایی برای جذب آلودگی‌ها داشته باشد. چنین انتظاراتی را برای طراحی خودرو تنها از برندی مانند تویوتا انتظار داریم. بررسی مشخصات فنی تویوتا کرولا ۲۰۲۳ نشان از یک خودرو قدرتمند دارد.

  • سال طراحی: ۲۰۱۸
  • پیشرانه: ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه
  • حجم موتور: ۲۰۰۰ سی‌سی
  • تنفس موتور: توربو شارژر
  • حداکثر توان موتور: ۱۱۶ اسب بخار
  • حداکثر گشتاور: ۱۸۵ نیوتن متر
  • نوع جعبه دنده: cvt
  • شتاب صفر تا ۱۰۰: ۹.۳ ثانیه
  • حداکثر سرعت: ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت
  • استاندارد آلایندگی: یورو ۶
  • مصرف سوخت ترکیبی: ۵.۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر
  • حجم باک: ۵۰ لیتر

تویوتا کرولا ۲۰۲۳

تفاوت تویوتا کرولا gli با xli

تفاوت تویوتا کرولا gli با xli در چیست و چرا اکثر مدل‌های کرولا در این دو مدل وارد بازار ایران شده‌اند؟ در حال حاضر تویوتا کرولا جی ال آی و ایکس ال آی از مدل‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ در بازار ایران موجود هستند و در بازار خودروهای دست دوم شاهد خرید و فروش آنها هستیم. این دو مدل از نظر مشخصات فنی و طراحی ظاهری تفاوتی با یکدیگر نداشته و دقیقاً شرایط مشابهی با یکدیگر دارند؛ اما اصلی‌ترین تفاوت‌های آنها به استفاده از آپشن‌ها و امکانات بیشتر در مدل gli برمی‌گردد.

تفاوت تویوتا کرولا gli با xli در این است که مدل جی ال آی به عنوان مدل فول آپشن کرولا شناخته می‌شود و در مدل ایکس ال آی از امکانات کمتری استفاده شده است. البته تفاوت‌های موجود در امکانات و آپشن‌های این دو مدل نیز خیلی زیاد نبوده و در موارد محدودی شاهد وجود تفاوت‌های میان این دو هستیم. به عنوان مثال در مدل جی ال آی از روکش چرم برای صندلی‌ها استفاده شده که در مدل ایکس ال آی چنین شرایطی وجود ندارد. همچنین ارتفاع نور اتومات، استارت دکمه‌ای، صندلی تاشو دوتیکه و سانروف دیگر آپشن‌ها و امکاناتی هستند که در مدل gli شاهد استفاده از آنها هستیم، اما در مدل‌های ایکس ال آی از آنها استفاده نشده است.

تفاوت تویوتا کرولا gli با xli

جمع بندی

سعی کردیم تا کامل‌ترین توضیحات درباره انواع مدل‌های تویوتا کرولا را به شما ارائه کرده و در معرفی تویوتا کرولا تمام نکات لازم برای شناخت هرچه بهتر این خودرو را با شما در میان بگذاریم. در انتها دوباره یا باید یادآوری کنیم شما می‌توانید برای خرید لوازم یدکی تمام مدل‌های کرولا از خدمات ما در آریان یدک استفاده کنید. خدمات فروش لوازم یدکی کرولا هم به صورت حضوری در بازار چراغ برق تهران در دسترس کاربران قرار دارد و همین که کاربران می‌توانند با استفاده از مزیت‌های خرید اینترنتی و آنلاین، قطعات یدکی مربوط به این خودرو را تهیه کرده و از آنها در بهترین شکل ممکن استفاده نمایند.

منبع:

/https://www.cars.com/research/toyota-corolla