برای مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید باید نکات مختلفی را مورد ارزیابی قرار داده و کیفیت خودروهای تولید شده توسط این دو برند را در شرایط مختلف مقایسه کنیم. مقایسه جک و جیلی در واقع مقایسه دو برند خودروسازی محبوب در بازار ایران است که هم فروش خیلی بالایی را ثبت کرده‌اند و هم اینکه خودروهای وارد شده از آنها به ایران شرایط خوبی از نظر کیفیت و طول عمر دارند. امتحان خود را پس داده و اکنون مورد اعتماد کاربران ایرانی قرار دارند؛ اما در زمان خرید فقط می‌توانیم دست روی یکی از آنها بگذاریم و سوالی که باید به آن پاسخ دهیم این است که جک بخریم یا جیلی؟

خوشبختانه حضور بیش از 15 سال در بازار لوازم یدکی ایران باعث شده تا با تعداد کاربران زیادی در بازار خودرو در ارتباط باشیم. این ارتباط نزدیک هم دلیلی است تا شناخت کافی نسبت به این بازار پیدا نموده و با سلیقه کاربران ایرانی در زمان خرید خودرو آشنا باشیم. در همین راستا قرار است علاوه بر مقایسه جک و جیلی و ارزیابی فنی خودروهای آنها، نکات تجربی مهمی را نیز در این راستا با شما در میان بگذاریم. اتفاقی که می‌تواند شما را به سمت خرید یک ماشین ایده‌آل نزدیک‌تر نماید. این مقاله را هرگز از دست ندهید.

مقایسه خودرو جیلی با جک

به نظر شما برای اینکه یک برند خودروسازی گزینه خوبی برای خرید خودرو باشد، چه معیارهایی باید داشته باشد و در مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید باید به چه نکاتی دقت کنیم؟ مقایسه جک و جیلی اگر قرار است در نهایت یک خرید مطمئن را برای ما رقم بزند، حتما باید شامل نکات بسیار مهم زیر باشد:

اولا باید متذکر شویم که این مقایسه ممکن است برای هر یک از خودروهای جیلی و جک شرایط متفاوتی داشته باشد. به عنوان مثال در صورتی که جک S5 گزینه بهتری از جیلی امگراند 7 بود، قطعا به این معنی نیست که جک J4 هم از آن بهتر است. از این رو در این مقایسه سعی کرده‌ایم تا شرایط خودروهای هم‌رده جیلی و جک را ارزیابی نموده و در نهایت نسبت به خرید یکی از آنها تصمیم‌گیری کنیم.

کیفیت خودروها از نظر فنی و ماندگاری در درازمدت گزینه مهم بعدی است که در مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید باید مورد توجه قرار گیرد. در مقایسه جک S3 با ام وی ام X22 به اهمیت این موضوع اشاره کردیم و حتما باید در این باره توجه ویژه‌ای در زمان خرید داشت.

بازار لوازم یدکی یکی دیگر از نکات مهمی است که باید در زمان خرید خودرو به آن توجه شود. البته در نگاه اول ممکن است امکان خرید لوازم یدکی جک با جیلی شرایط یکسانی داشته باشند، اما این مهم برای خودروهای مختلف آنها یکسان نیست.

آپشن‌ها، امنیت رانندگی، راحتی رانندگی، هزینه‌های نگهداری از خودرو و مواردی از این دست را نیز باید به عنوان سایر المان‌های مقایسه جک و جیلی در نظر بگیریم.

مقایسه خودرو جیلی با جک

مقایسه جک و جیلی

مقایسه جک و جیلی یک مقایسه بسیار جذاب است. جک از سال 1391 و جیلی از سال 1390 در بازار ایران هستند و هر دو برند خودروهای بسیار خوبی را نیز وارد بازار ایران کرده‌اند. هر چند هم در تولیدات کمپانی چینی جک و هم در تولیدات کمپانی جیلی خودروهای لوکس را نیز شاهد هستیم، اما بیشتر تولیدات این دو برند با هدف ورود به بازار میان‌رده‌های خارجی به ایران وارد شده‌اند و هم قیمت آنها و هم کیفیت آنها در این رده است. کاربران ایرانی که به دنبال خرید خودروهایی با قیمت مناسب اما با آپشن‌های جذاب و کیفیت خوب هستند، روی جیلی و جک حساب می‌کنند. اتفاقی که باعث شده تا هم جک و هم جیلی در ایران به فروش بالایی برسند.

تنوع خودرویی بالایی را نیز هم از برند جک و هم از برند جیلی در بازار ایران شاهد هستیم. در حال حاضر برند جک در ایران خودروهای پرفروش‌تری را دارا است. شما به راحتی با یک ارزیابی میدانی در خیابان‌های شهر هم می‌توانید به این نقطه نظر برسید که جک تعداد کاربران بیشتری داشته و خودروهای بیشتری هم در خیابان‌های ایران دارد. البته این موضوع بیشتر به دلیل حضور خودروهای کراس اوور محبوب این برند خودروسازی چینی است که در ادامه بیشتر در این باره صحبت خواهیم کرد.

کمپانی خودروسازی جک

برای مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید لازم شد تا نیم‌نگاهی به خود این کمپانی‌ها نیز در چین داشته باشیم. گروه خودروسازی جک در سال 1964 و با هدف اولیه تولید کامیونت‌ها و خودروهای باربری راه‌اندازی شده است. کامیون‌های جیانگ هوای در چین تولیدات جک هستند. در طول سال‌های طولانی حضور جک به عنوان یک کمپانی خودروسازی، تنوع محصولات آن روز به روز افزایش پیدا کرده و حتی کار به تولید اتوبوس نیز می‌رسد. با راه‌اندازی مرکز تحقیق و توسعه طراحی جک در سال 2005 در ایتالیا، استارت ورود به بازار کراس اوورها و سواری‌ها نیز برای جک خورده می‌شود.

اولین خودرو آفرودی جک در سال 2006 با عنوان رین (Rein) و اولین خودرو سدان این کمپانی نیز در سال 2008 با عنوان بینگیو تولید و به بازار عرضه شده است. تولید خودروهای سواری مسیر صادرات به کشورهای بسیار زیادی را برای جک هموار کرد و اکنون خودروهای این کشور در قاره‌های مختلفی حضور دارند. حتی برزیل نیز مسیر خوبی برای صادرات خودروهای جک بوده است.

در طول این سال‌ها شاهد همکاری برند خودروسازی جک با کمپانی‌های بزرگی هم بوده‌ایم. این شرکت در زمینه سرمایه‌گذاری و طراحی خودرو حتی با فولکس واگن نیز همکاری‌هایی دارد. با ورود جک به کشورهای مختلف بسترهای اولیه آن برای ورود به بازار ایران نیز فراهم آمد. در سال 1391 بود که شرکت کرمان موتور فرایند واردات و عرضه محصولات جک به کشور را آغاز نموده و از آن سال محصولاتی مختلفی از این برند در کلاس‌های مختلف وارد بازار ایران شده است. جک S5 در حال حاضر معروف‌ترین و محبوب‌ترین خودرو کمپانی Jac در بازار ایران است. این مدل به میزان محبوبیتی در ایران رسیده که خرید لوازم یدکی جک S5 بسیار ساده شده و شرکت‌های زیادی در ایران عرضه کننده این محصولات هستند.

مقایسه جک و جیلی

کمپانی خودروسازی جیلی

جیلی به معنای شانس و خوش یمنی است. این کمپانی خودروسازی در سال 1986 در گوانگژو تاسیس شده و در حال حاضر مرکز اصلی آن در پکن قرار دارد. البته جیلی در قدم اول وارد بازار لوازم خانگی شده و با تولید قطعات یخچال خود را معرفی کرده است. مرحله بعدی توسعه جیلی به ساخت و فروش موتور سیکلت می‌رسد. این برند در سال 1997 با تولید ون به بازار خودروسازی وارد شده است و تولید خودروهای سدان و SUVها نیز در همین سال آغاز شده است.

در سال 2002 برند جیلی به عنوان یکی از 10 برند برتر خودروسازی چین معرفی شده و هولدینگ این برند در سطح بین‌المللی بسیار معروف شده است. صادرات خودروهای جیلی به کشورهای خارج از سال 2003 کلید خورده و از آن سال کشورهای مختلفی میزبان خودروهای جیلی بوده‌اند. استراتژی اصلی جیلی تولید خودروهایی در ایمن‌ترین شرایط ممکن در سطح جهانی است. این برند خودروسازی مالک کمپانی DSI به عنوان بزرگترین کمپانی ساخت گیربکس در جهان نیز است و تمام سهام ولوو را از کمپانی فورد نیز خریداری کرده تا به عنوان اولین گروه خودروسازی چند ملیتی چینی خود را به دنبال معرفی کند. حالا ولوو هم از زیرمجموعه‌های جیلی محسوب می‌شود. این کمپانی هنوز هم تولیدات خود را در بازار موتورسیکلت‌ها، خودروهای لوکس، SUVها و سایر انواع خودرو ادامه می‌دهد. پروتون و لوتوس هم از دیگر برندهای زیرمجموعه جیلی است.

هم خود جیلی و هم لوازم یدکی جیلی در سال 1390 و یک سال زودتر از جک وارد بازار ایران شده‌اند. اولین خودرو جیلی در ایران امگراند یا EC7 بود که تبدیل به خودرو محبوبی هم شد. قیمت مقرون‌به‌صرفه یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های خودروهای جیلی در ایران است که باعث شده تا میزان فروش بالایی را نیز برای آنها شاهد باشیم. برخی از خودروهای این برند مانند GC6 نیز در ایران مونتاژ می‌شود. شرایطی مشابه با جک.

خودروهای جک در ایران

مقایسه جک و جیلی را با معرفی خودروهای مربوط به کمپانی جک در ایران ادامه می‌دهیم. خودروهای مختلفی از این کمپانی وارد بازار ایران شده‌اند. سری S به عنوان SUVها و سری J به عنوان خودروهای سدان در بازار ایران معروف هستند. البته با توجه به تفاوت کراس اوور و شاسی بلند عملا نمی‌توانیم خودروهای مانند S3 و S5 را در گروه شاسی‌بلندها قرار داده و آنها می‌توانند وارد تیم کراس اوورها شوند. با توجه به تنوع بالای خودروهای جک در ایران هم از نظر قیمت و هم از نظر مدل و شرایط در ادامه علاوه بر لیست این خودروها به معرفی بهترین‌های آنها نیز خواهیم پرداخت.

  • جک J3
  • جک توجوی سدان
  • جک J4
  • جک J5 دستی و اتومات
  • جک S3
  • جک S5 دستی و اتومات
  • جک S5 فیس لیفت
  • کی‌ام سی K7
  • کی‌ام سی T8
  • کی‌ام سی T9
  • کی‌ام سی X5
  • کی‌ام سی J7

جک سری J

مدل‌های سری J جک به عنوان سدان‌های مقرون به صرفه بازار ایران شناخته می‌شوند. محبوبیت برند جک باعث شده تا لوازم یدکی جک J4 یا J5 و سایر مدل‌های J جک نیز در بازار ایران به وفور پیدا شود. سری J جک همگی می‌توانند رقیب خوبی حتی برای خودروهای  داخلی نیز باشند. از نظر قدرت موتور شرایط خوبی را برای آنها شاهد هستیم و با کمی دقت می‌توان با هزینه‌های مناسبی نیز از آنها نگهداری نمود.

خودروهای سری J جک از نظر طراحی ظاهری بسیار نزدیک به هم و شبیه هم هستند و از این گذشته جک در تولید آنها یک طراحی ارگونومیک را در نظر گرفته تا هم یک سواری نرم و هم یک خودرو زیبا را به دست مشتریان خود برساند. طراحی این سری از تولیدات جک با کمک طراحان ایتالیایی صورت پذیرفته و شاهد استفاده از المان‌های خودروهای اروپایی نیز در آنها هستیم. مخصوصا خودرو J5 که یکی از زیباترین مدل‌های این سری نیز است.

جک سری S

مسلما محبوب‌ترین خودروهای کمپانی جک در ایران سری S آن است که به دو مدل کراس اوور S3 و S5 محدود شده است. شاید اگر در این مقاله در حال مقایسه جک و جیلی هستیم و یا شما در حال ارزیابی این دو برند خودروسازی برای خرید یکی از آنها می‌باشید، به دلیل واردات دو مدل S3 و S5 جک به ایران است. این دو مدل به قدری محبوب شده‌اند که حتی امکان خرید لوازم یدکی جک S3 و S5 مانند خودروهای داخلی در بازار وجود دارد.

S5 قوی‌ترین کراس اوور گروه خودروسازی جک در ایران است. از نظر کیفیت و قدرت این خودرو خود را به کاربران ایرانی اثبات کرده و در رده قیمتی خود همیشه به عنوان یک اولویت برای بسیاری از کاربران بوده است. هم در طراحی داخلی و بدنه و هم در کیفیت فنی و موتوری شاهد یک خودرو بسیار جذاب در S5 هستید که در هر رقابتی با هر خودرو دیگری در هم‌رده‌های خود، برتری را برای آن به ارمغان می‌آورد. S5 را می‌توانیم گل سرسبد هر دو برند جیلی و جک در ایران معرفی کنیم.
در مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید می‌توان دست روی S3 نیز گذاشت. کراس اوور جمع‌وجور و جذابی که تبدیل به گزینه مناسبی حتی برای رانندگی‌های درون شهری نیز شده است.

مقایسه جک و جیلی در ایران

جک KMC

KMC مخفف Kerman Motor Company است. کرمان موتور به عنوان بزرگترین گروه خودروسازی خصوصی داخلی با مونتاژ خودروهای جک با عنوان KMC آنها را وارد بازار ایران کرده است. خودروهایی که در کلاس پیکاپ تولید شده و در این زمینه می‌توانند رقیب خوبی برای پیکاپ‌های قدیمی موجود در بازار ایران باشند. این خودروها نیز به دلیل نبود رقیب سرسخت در رده قیمتی طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند.

خودروهای جیلی در ایران

مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید را با معرفی خودروهای جیلی ادامه می‌دهیم. در بند قبلی متوجه شدید که تعداد متنوعی از خودروهای جک وارد بازار ایران شده است و کاربران می‌توانند از میان مدل‌های مختلف این برند دست به انتخاب و خرید بزنند. هر چند جیلی هم از جمله برندهای محبوب چینی در بازار ایران است، اما واردات محدودی به بازار داشته و علاوه بر کم بودن تنوع مدل‌ها، تعداد کمی از آنها نیز مسیر پکن – تهران را در پیش گرفته‌اند. مدل‌های جیلی در کلاس‌های سدان و کراس اوور در بازار این موجود هستند و برخی از خودروهای آن نیز در ایران مونتاژ می‌شوند. در حال حاضر لیست خودروهای جیلی در ایران به شرح زیر است:

  • جیلی امگرند EC7
  • جیلی EC7-RV
  • جیلی امگرند X7
  • جیلی GC6
  • جیلی GC6 اکسلنت
  • جیلی آزکارا

دو مدل آزکارا که در سال 2020 تولید شده و امگرند X7 در کلاس کراس اوور و بقیه مدل‌های جیلی در کلاس سدان تولید شده و در دسترس هستند. خودروهایی که همگی از نظر فنی شرایط خوبی دارند و همین شرایط فنی خوب باعث محبوبیت بالای آنها در بازار شده است.

مقایسه جک و جیلی در بازار لوازم یدکی

یکی از مهم‌ترین نکاتی که در مقایسه جک و جیلی باید به آن بپردازیم، دسترسی به لوازم یدکی خودروهای این دو برند است. وقتی لوازم یدکی امگرند 7 در بازار در دسترس نباشد، در صورت وجود هر کیفیتی در این خودرو، خرید آن اشتباه خواهد بود و این مهم درباره تمام مدل‌های خودروهای خارجی در ایران صادق است. برای اینکه با چالش‌های خیلی بزرگی روبرو نشوید، دقت به این نکته باید یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های شما برای خرید باشد.

خوشبختانه هم لوازم یدکی جک و هم لوازم یدکی جیلی به تعداد مناسب و کافی در بازار ایران در دسترس هستند و در این باره جای هیچ چالش بزرگی نیست. البته در این باره شرایط برای خودروهای جک به دلیل فروش بالاتر و طرفداران بیشتر بهتر است. نمی‌توانیم بازار لوازم یدکی جیلی و جک را یکسان در نظر بگیریم. دسترسی به لوازم یدکی جک J5 و سایر برادران آن در کمپانی جک به مراتب راحت‌تر از رفقای جیلی در بازار لوازم یدکی ایران است.

مقایسه جک و جیلی در مشخصات فنی

نوبت به مقایسه خودرو جیلی با جک برای خرید از نظر فنی می‌رسد که احتمالا مهم‌ترین موضوع نیز خواهد بود. برای این منظور ابتدا باید مشخصات فنی محبوب‌ترین مدل‌های هر دو کمپانی در ایران را به شما معرفی کنیم تا دید خوبی نسبت به کیفیت این مدل‌ها از نظر فنی پیدا کنید.

جک J4

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1499 سی‌سی

حداکثر قدرت 103 اسب بخار

گیربکس CVT

حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت

شتاب 13.5 ثانیه

حجم باک 45 لیتری

جک J5

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1499 سی‌سی

حداکثر قدرت 111 اسب بخار

5 دنده دستی

حداکثر سرعت 175 کیلومتر بر ساعت

شتاب 11.6 ثانیه

حجم باک 55 لیتری

جک J5 اتومات

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1834 سی‌سی

حداکثر قدرت 140 اسب بخار

4 دنده اتومات

حداکثر سرعت 175 کیلومتر بر ساعت

حجم باک 55 لیتری

جک S3

کراس اوور

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1590 سی‌سی

حداکثر قدرت 107 اسب بخار

گیربکس CVT

حداکثر سرعت 175 کیلومتر بر ساعت

حجم باک 45 لیتری

جک S5

کراس اوور

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1997 سی‌سی

حداکثر قدرت 174 اسب بخار

6 دنده دستی

6 سرعته در دوکلاچه

حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت

حجم باک 55 لیتری

جک T8

پیکاپ

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1997 سی‌سی

حداکثر قدرت 174 اسب بخار

6 دنده دستی

حداکثر سرعت 150 کیلومتر بر ساعت

حجم باک 76 لیتری

جیلی EC7

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1792 سی‌سی

حداکثر قدرت 138 اسب بخار

5 دنده دستی

6 دنده اتومات

حداکثر سرعت 185 کیلومتر بر ساعت

شتاب 12 ثانیه

حجم باک 50 لیتری

جیلی X7

کراس اوور

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 2378 سی‌سی

حداکثر قدرت 157 اسب بخار

6 دنده اتومات

حداکثر سرعت 170 کیلومتر بر ساعت

حجم باک 60 لیتری

جیلی GC6

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1498 سی‌سی

حداکثر قدرت 105 اسب بخار

4 سرعته اتومات

حداکثر سرعت 165 کیلومتر بر ساعت

شتاب 13.5 ثانیه

حجم باک 45 لیتری

جیلی GC6 اکسلنت

سدان

پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه

حجم موتور 1498 سی‌سی

حداکثر قدرت 105 اسب بخار

4 سرعته اتومات

حداکثر سرعت 172 کیلومتر بر ساعت

شتاب 13 ثانیه

حجم باک 45 لیتری

اطلاعات بالا نشان می‌دهد که جک J5 اتومات بهترین سدان جک از نظر فنی است و EC7 هم قوی‌ترین سدان جیلی از نظر فنی است. در مقایسه این دو خودرو کفه تراز کمی به سمت جیلی امگرند سنگین‌تر است. البته اگر سایر فاکتورها مانند قیمت، طراحی ظاهری و دسترسی به لوازم یدکی را در نظر بگیریم، J5 گزینه بهتری برای خرید خواهد بود.

در میان کراس اوور‌های جک نیز مسلما S5 بهترین گزینه است و قدرتمندترین کراس اوور جیلی نیز X7 است. در این مقایسه S5 گزینه بهتری برای خرید خواهد بود که قبلا امتحان خود را نیز پس داده است. البته از نظر هزینه خرید مشکلی نداشته باشید، انتخاب کراس اوور محبوب بازار ایران یعنی S5 می‌تواند خرید بهتری باشد.

مقایسه جک و جیلی در بازار لوازم یدکی

جیلی بخریم یا جک؟

هر چند جیلی و جک هر دو از برندهای محبوب خودروسازی چینی در ایران هستند، اما سعی کردیم تا خیلی منصفانه به مقایسه آنها بپردازیم و راهنمایی‌های لازم را برای انتخاب هر یک از این دو برند برای خرید ارائه کنیم. شرایط نشان از این دارد که طرفداران کراس اوورها برای خرید، بهتر است سراغ مدل‌های جک بروند. S5 بهترین کراس اوور وارد شده به بازار ایران در دو برند جیلی و جک است و دسترسی راحت‌تر به لوازم یدکی و شرایط بهتر S3 در بازار خودروهای دست دوم چینی این دو مدل را تبدیل به گزینه بهتری برای خرید می‌نمایند.

در بحث خرید سدان اما شرایط دو برند خودروسازی نزدیک به هم است و مقایسه جک و جیلی حکم به برترین قطعی یکی از این دو نمی‌دهد. جیلی هم در سدان‌های موجود در بازار ایران شرایط خوبی داشته و در زمان خرید می‌توانید سدان‌های جیلی را نیز در لیست انتخاب‌های خود قرار دهید. انتخاب میان سدان‌های این دو برند باید به صورت گزینشی و با مقایسه دو خودرو در برابر هم صورت پذیرد.

خرید لوازم یدکی جیلی و جک در ایران

در انتهای مقایسه جک و جیلی باید کمی هم درباره خدمات خودمان در عرضه قطعات یدکی خودروهای این دو برند با شما صحبت کنیم. در فروشگاه آریان یدک مفتخریم تا امکان خرید لوازم یدکی جیلی و جک را با قیمت مقرون به صرفه و تضمین اصالت کالا را برای کاربران ایرانی فراهم کنیم. واردات قطعات یدکی جیلی و جک به صورت مستقیم از کارخانجات خود این دو برند در چین صورت می‌پذیرد و عدم دخالت واسطه‌های تجاری باعث شده تا ما بتوانیم امکان عرضه مستقیم آنها با قیمت متناسب را داشته باشیم.

با استفاده از خدمات فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی آریان یدک نیز شما می‌توانید برای سفارش محصولات مورد نظر خود از هر جایی از ایران اقدام کنید. امکان دریافت خدمات مشاوره تخصصی خرید قطعات یدکی از طریق تماس تلفنی در ساعات اداری را نیز خواهید داشت.