مقایسه جک J4 با دنا پلاس رقابتی میان یک خودروی رده پایین خارجی با یکی از بالارده‌ترین خودروهای داخلی است. بیشتر از اینکه به دنبال دلیل مقایسه دنا پلاس با جک جی ۴ باشیم، بایستی عرق شرم پیشانی خود را پاک کنیم که کار به جایی رسیده که خودروهایی با کیفیت بسیار پایینی مانند جی ۴ رقیبی برای تولیدات بالارده ایرانی مانند Dena Plus شده است. جالب اینجاست که در همین مقایسه ساده هم نمی‌توانیم Dena Plus را به عنوان خودروی از پیش برنده در نظر بگیریم و حتماً باید جزئیات دقیقی را در این مقایسه لحاظ کنیم. اینکه دنا پلاس توربو اتوماتیک بهتر است یا جک سوالی است که در همین مقاله به صورت کامل به آن پاسخ خواهیم داد و شما در کمتر از چند دقیقه دیگر متوجه خواهید شد که پولتان را برای خرید Dena Plus باید صرف کنید یا جک می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

در مجله خودروی فروشگاه لوازم یدکی آریان یدک تمام تلاش خود را به خرج داده‌ایم تا در مقایسه خودروهای مختلف با یکدیگر، نهایت انصاف را به کار بگیریم و به صورت کاملاً منصفانه و بی‌طرفانه خودروهای داخلی و خارجی را هم از نقطه نظرات فنی و هم از نقطه نظرات طراحی ظاهری و داخل کابین مورد ارزیابی و مقایسه قرار دهیم.‌ هدف ما بیشتر از این مقایسه، ایجاد ذهنیت بهتر برای شما عزیزان است تا اگر به فکر خرید یک خودرو جذاب و عالی برای خود هستید، بهترین گزینه را انتخاب کنید و دست روی خودرویی بگذارید که برای سال‌ها هیچ نگرانی برای شما ایجاد نکند.

مقایسه جک J4 با دنا پلاس

مقایسه جک J4 با دنا پلاس همچنین یک جذابیت بسیار بزرگ دیگر دارد و آن هم برای کسانی است که درصدد خرید یک خودرو اتوماتیک اقتصادی برای خود هستند. شاسی بلندهای اتومات چینی در بهترین حالت با قیمت‌های بالای 1.5 میلیارد تومن در بازار در دسترس قرار گرفته‌اند و برای خرید سدان‌های اتومات کره‌ای و ژاپنی نیز باید چند میلیارد تومان هزینه کرد. در مقایسه دنا پلاس با تارا به ارزیابی این دو خودرو اتومات ایرانی پرداختیم و حالا نوبت به این رسیده تا دو سدان اقتصادی اتومات دیگر را نیز برای شما ارزیابی کنیم گه این بار یک طرف قضیه یک خودرو خارجی است؛ البته اگر خودروهای چینی وارد شده به بازار ایران را بتوانیم به عنوان خودرو خارجی معرفی کنیم. فراموش نکنید که J4 هم در ایران توسط کرمان موتور مونتاژ می‌شود.

از کارهای کرمان موتور همین بس که ابتدا J5 را وارد بازار ایران کرده و سپس برای فروش بیشتر و عرضه یک خودرو دنده اتومات مقرون‌به‌صرفه، J4 را نیز در لیست مونتاژی‌های خود قرار داده است. از طرف دیگر Dena Plus هم داستان چندان جذابی را طی نکرده و ایران خودرو هم در یک فرازونشیب بزرگ و با عرضه مدل‌های مختلفی از دنا، در نهایت یک خودرو نصف و نیمه را وارد بازار خودرو ایران نموده است. دنا معمولی اصلا مورد توجه کاربران ایرانی قرار نگرفت تا در سل 1395 نسخه فیس‌لیفت شده آن با نام دنا پلاس عرضه شود. Dena Plus هم بعد از مدتی تبدیل به همان دنا با همان کیفیت فنی و طراحی شد و فقط نام آن دنا پلاس باقی ماند.

مقایسه جک J4 با دنا پلاس

ایران خودرو برای خالی نماندن عریضه، Dena Plus Turbo را در ابتدا با گیربکس 6 سرعته دستی و سپس با گیربکس اتومات CVT عرضه کرد. اضافه شدن توربوشارژر تا حدی جذابیت‌های این خودرو را نزد کاربران بالا برده، ولی همچنان نقاط ضعف زیادی را می‌توانیم برای آن تشریح کنیم. برخی از این نقاط ضعف را در مقایسه دنا با پژو 207 با هم مرور کردیم. در مقایسه جک جی 4 و دنا پلاس توربو نیز سعی می‌کنیم تا مزایا و معایب هر دو خودرو را در تمام ‌بخش‌ها مورد ارزیابی قرار دهیم.

بخش موتوری

مقایسه جک J4 با دنا پلاس را در اولین قسمت از این سریال چند قسمتی، با ارزیابی این دو خودرو از نظر فنی آغاز می‌کنیم. در‌ بخش فنی و بر روی کاغذ، Dena Plus Turbo شرایط به مراتب بهتری نسبت به جک J4 دارد، اما امان از وقتی که بخواهیم این دو را از نظر فنی در عمل نیز ارزیابی نماییم. در دل Dena Plus از یک پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه با حجم موتور 1.7 لیتر استفاده شده که در تنفس طبیعی حداکثر توان موتور این خودرو به 115 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن نیز به 157 اسب بخار می‌رسد. در Dena Plus Turbo با اضافه شدن توربوشارژر حداکثر توان موتور به 150 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن نیز به 215 نیوتن متر رسیده است.

Dena Plus Turbo در دو کلاس، هم در مدل گیربکس دستی و هم در مدل گیربکس اتومات روانه بازار شده که در هر دو مدل رضایت خیلی کمی را در بر داشته است. استفاده از یک موتور EF7 در قدم اول و EF7TC در قدم دوم در نهایت نتوانسته رضایت خیلی زیادی از کاربران را به خود جلب نماید و واقعاً این قیمت‌ها برای چنین خودرویی با این مشخصات فنی خیلی بالا به نظر می‌رسد. البته چه کنیم که در ایران زندگی می‌کنیم و مجبور به خرید.

در آن سو جک J4 نیز شرایط چندان جذابی در ‌بخش فنی و موتوری ندارد. خودروی که در سال 2014 تولید شده و در قلب تپنده آن یک پیشرانه 1.5 لیتری با حداکثر توان 103 اسب بخار و حداکثر گشتاور 146 نیوتن متر خودنمایی می‌کند.

دنا پلاس جک J4
پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه
1.7 لیتر 1.5 لیتر
حداکثر توان 115 اسب بخار حداکثر توان 103 اسب بخار
حداکثر گشتاور 157 نیوتن‌متر حداکثر گشتاور 146 نیوتن‌متر

در مقایسه جک J4 با دنا پلاس در‌ بخش فنی، بر روی کاغذ مطمئنا برتری متعلق به خودرو داخلی است. Dena Plus معمولی هم از نظر فنی روی کاغذ شرایط بهتری نسبت به جی 4 دارد تا چه برسد به نسخه توربو. اما در واقعیت عملا هر دو خودرو از نظر فنی خیلی معمولی هستند. همان بار اول که پشت فرمان Dena Plus Turbo نشسته و سرعت را بالا می‌برید، لرزش‌های خاص و سروصدایی عجیب‌وغریب به گوشتان خواهد خورد که از کرده خود پشیمان شده و ترجیح می‌دهید تا در همان سرعت‌های پایین‌تر رانندگی کنید. جی 4 در این رابطه حتی گزینه بهتری هم هست.

دنا پلاس توربو جک J4
پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه پیشرانه 4 سیلندر 16 سوپاپه
1.7 لیتر 1.5 لیتر
حداکثر توان 150 اسب بخار حداکثر توان 103 اسب بخار
حداکثر گشتاور 215 نیوتن‌متر حداکثر گشتاور 146 نیوتن‌متر

گیربکس و سیستم تعلیق

Dena Plus مسیر طولانی را برای تبدیل شدن به یک خودرو اتومات طی کرده است. نسخه اولیه آن با یک گیربکس معمولی عرضه شده بود. در Dena Plus Turbo نیز ابتدا تولید با یک گیربکس معمولی در دستور کار قرار گرفت و سپس شاهد استفاده از یک گیربکس اتومات در آن بودیم. Dena Plus Turbo در قدم اول مجهز به یک گیربکس MT6 بود. گیربکس تولید پژو که امتحان خود را پس داده بود. دنا پلاس توربو دنده‌ای، هم در مدل 5 دنده و هم در مدل دستی 6 دنده عرضه شده بود. البته در این خودرو از همان گیربکس BE قدیمی استفاده نشده و بسیاری از قطعات به کار گرفته شده در آن با تغییراتی همراه شده بود. ایران خودرو در قدم بعدی Dena Plus Turbo را مجهز به یک گیربکس 5 سرعته خودکار نمود و همچنین در مدل‌های به‌روزتر شاهد استفاده از گیربکس CVT هم در این خودرو بودیم.

در جک جی 4 نیز از یک گیربکس اتومات CVT استفاده شده است. ازاین‌رو این دو خودرو را از نظر گیربکس هم می‌توانیم رقیب سرسختی برای یکدیگر بدانیم. از نظر شرایط تعویض دنده هر دو خودرو در وضعیت یکسانی هستند و می‌توانیم عملکرد مشابهی را برای هر دو تعریف کنیم. همچنین در جی 4 در قسمت جلو از سیستم تعلیق مک فرسون و در قسمت عقب نیز ز یک سیستم تعلیق نیمه مستقل در آن استفاده شده است. این خودرو دقیقا همان پلتفرم جک S3 را در خود دارد. در معرفی جک S3 درباره این موضوع نکات مهمی را با شما در میان گذاشتیم.

مقایسه جک J4 با دنا پلاس توربو

مقایسه جک J4 با دنا پلاس اتوماتیک

کیفیت رانندگی

نوبت به مقایسه جک J4 با دنا پلاس از نظر کیفیت رانندگی می‌رسد. در کیفیت رانندگی نیز شرایط بسیار چالش‌برانگیزی را در مقایسه این دو ماشین شاهد هستیم. در قدم اول مشخصات فنی بهتر Dena Plus ممکن است ما را به این سمت بکشد که Dena Plus را باید خودرو بهتر در کیفیت رانندگی و سواری بدانیم، اما این موضوع را نمی‌توان به صورت قطعی بیان کرد. Dena Plus به دلیل شرایط فنی بهتر حداکثر سرعت بیشتری دارد. در Dena Plus معمولی حداکثر سرعت 189 کیلومتر بر ساعت و در Dena Plus Turbo هم حداکثر سرعت 205 کیلومتر بر ساعت را شاهد هستیم.

جک جی 4 در بهترین حالت حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعتی را رقم می‌زند. از این رو عاشقان سرعت‌های بیشتر در زمان رانندگی باید سراغ نا پلاس توربو بروند. همچنین در موضوع شتاب اولیه نیز این مهم در مقایسه دنا پلاس توربو و جک J4 حاکم است. شتاب 11 ثانیه‌ای Dena Plus Turbo در برابر 13.5 ثانیه در جک جی 4 نشان از برتری کامل Dena Plus Turbo دارد.

دنا پلاس جک J4
گیربکس 5 دنده دستی گیربکس CVT
شتاب 13.5 ثانیه شتاب 13.5 ثانیه
حداکثر سرعت 189 کیلومتر بر ساعت حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت ترکیبی 7.7 لیتر مصرف سوخت ترکیبی 5.8 لیتر

این برتری زمانی زیر سوال می‌رود که شما سوار هر دو خودرو شده و سواری آنها را امتحان کنید. در زمان رانندگی در جک جی 4 حساس بسیار خوبی خواهید داشت و می‌توانید با خیال راحت‌تر و بدون خستگی رانندگی نمایید؛ در حالی که علاوه بر سروصدای زید وارد شده به داخل کابین در Dena Plus Turbo، از نظر راحتی رانندگی نیز شرایط آن ضعیف‌تر از جک است. به همین دلیل نتوانستیم آن را گزینه صد در صد برتر این مقایسه بدانیم. همچنین به این مقایسه باید اضافه کنیم که جی 45 مصرف سوخت ترکیبی به مراتب پایین‌تری را نیز دارد.

دنا پلاس توربو جک J4
گیربکس 5 دنده دستی و CVT گیربکس CVT
شتاب 11 ثانیه شتاب 13.5 ثانیه
حداکثر سرعت 205 کیلومتر بر ساعت حداکثر سرعت 180 کیلومتر بر ساعت
مصرف سوخت ترکیبی 7.9 لیتر مصرف سوخت ترکیبی 5.8 لیتر

طراحی ظاهری و داخلی

در قدم بعدی نوبت به مقایسه دنا پلاس توربو با جک J4 در طراحی ظاهری و فضای داخل کابین می‌رسد. جک یک کمپانی کاملا نام آشنا در ایران است و حتی دسترسی به لوازم یدکی جک نیز خیلی دشوار نیست؛ اما درباره این کمپانی باید یادآور شویم که بسیاری از تولیدات آن یک کپی از تولیدات سایر کشورهاست و جی 4 نیز وضعیت این‌چنین دارد. هم در ‌بخش طراحی ظاهری و هم در ‌بخش فضای داخل کابین برای طراحی و تولید جی 4 از هیوندای اکسنت الهام گرفته شده و بسیاری از ‌بخش‌ها و جزئیات این دو خودرو مشابه هم است.

هر چند کپی‌برداری کار چندان پسندانه‌ای در صنعت خودرو‌سازی نیست، اما به هر حال این کپی کردن باعث شده تا طراحی ظاهری بسیار زیباتری را در جی 4 شاهد باشیم. همچنین در فضای داخلی نیز یک فضای مدرن‌تر و جذاب‌تر در آن رقم خورده است و Dena Plus گزینه شکست خورده در این مقایسه خواهد بود. البته که Dena Plus هم زیبایی‌های خاص خود را دارد. ایران خودرو در چندین مرحله سعی کرده تا تفاوت‌هایی در طراحی ظاهری آن رقم زده و یک خودرو نسبتا زیبا را در دسترس کاربران ایرانی قرار دهد. البته نه Dena Plus و نه جک جی 4 از نظر زیبایی و جذابیت‌های ظاهری در حدواندازه‌های خیلی بالایی ظاهر نشده‌اند و سلیقه خیلی از کاربران بسیار فراتر از آنهاست.

سیستم ایمنی

در جک جی 4 از ترمز‌های جلو دیسکی و ترمزهای عقب کاسه‌ای استفاده شده و در Dena Plus شاهد استفاده از ترمزهای دیسکی هم در چرخ‌های جلو و هم در چرخ‌های عقب هستیم. البته در چرخ‌های جلو از ترمزهای دیسکی خنک شونده در آن استفاده شده است. هر دو خودرو نیز مجهز به ABS و EBD هستند. کیسه هوای راننده و سرنشین جلو و سنسور کنترل فشار باد تایر دیگر سنسورهای ایمنی به کار گرفته شده در جک جی 4 هستند.

در Dena Plus موارد بیشتری مانند سیستم عیب‌یابی هوشمند و هشدار موانع عقب را نیز شاهد هستیم. البته که ایمنی در یک خودرو تنها مربوط به این سیستم‌ها و سنسورها نیست و خودرو باید حتما در تست‌های ایمنی شرکت داده شود. در این باره Dena Plus مهمان هیچ موسسه ایمنی نبوده و هیچ تستی را با موفقیت پشت سر نگذاشته، در حالی که جک مدعی است که جی 4 استانداردهای ایمنی موسسه ایمنی CNCAP چین را پشت سر گذاشته و مجوزهای لازم ار از این موسسه درد. البته این موسسه هم خیلی در این زمینه سخت‌گیری‌های شدیدی ندارد، اما به هر حال در این زمینه یک موسسه مشهور بین المللی است.

یکی از مهم‌ترین فاکتورهایی که باعث افزایش ایمنی یک خودرو در زمان رانندگی می‌شود، استفاده از قطعاتی با کیفیت بسیار بالا است که باعث می‌شود تا در صورت بروز تصادف، جان سرنشینان به صورت کامل حفظ شود. شرایطی که در لوازم یدکی تویوتا و قطعات بدنه آن شاهد هستیم. در حالی که در Dena Plus و جی 4 اصلا چنین وضعیتی وجود ندارد.

از یک طرف استفاده از لوازم بدنه جی 4 و Dena Plus از جنس‌های ضعیف و معمولی و از طرف دیگر نوع طراحی این دو خودرو، نشان از یک تولید کاملا معمولی داشته و هرگز نباید روی امنیت این دو ماشین خیلی زیاد حساب کنید.

امکانات و آپشن‌ها

در قدم بعدی باید سراغ مقایسه دنا پلاس با جک J4 در ‌بخش امکانات و آپشن‌ها برویم. این ‌بخش نیز یکی از مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب و خرید خودرو برای کاربران ایرانی است. خودروهای چینی در سال‌های اخیر شرایط بسیار جذابی در این زمینه داشته‌اند. آپشن‌های بسیار زیاد یکی از اصلی‌ترین دلیل فروش بالای بسیاری از خودروهای چینی در ایران است که البته با توجه به قدیمی بودن جی 4 چنین شرایطی برای آن حاکم نیست. Dena Plus از نظر امکانات رفاهی و آپشن‌ها شرایط بسیار جذاب‌تری نسبت به جی 4 را دارا است.

از سانروف برقی گرفته تا آپشن‌هایی مانند ورود بدون سوئیچ، استارت دکمه‌ای، سیستم تهویه هوای مطبوع اتوماتیک و حتی قطع کن سیستم سوخت خودکار از جمله آپشن‌هایی هستند که در جی 4 شاهد آنها نیستیم، ولی Dena Plus Turbo به آنها مجهز شده است.

البته شایان ذکر است که در این زمینه ایران خودرو اصلا تولید منظمی نداشته و بسیاری از مدل‌های Dena Plus ممکن است برخی از آپشن‌های تعریف شده برای آن را نداشته باشد. ازاین‌رو در زمان خرید باید کاملا مراقب باشید و مدلی را انتخاب کنید که آپشن‌های رفاهی مورد نظر شما را دارا باشد.

خدمات پس از فروش و لوازم یدکی

دسترسی به لوازم یدکی جک J4 برای کاربران ایرانی چندان چالش‌برانگیز نیست و شما می‌توانید به راحتی با استفاده از خدمات فروشگاه ما در آریان یدک به قطعات مورد نظر خود برای این خودرو دسترسی داشته باشید. البته این موضوع برای اکثر خودروهای تولید جک در آریان یدک به همین ترتیب وجود دارد، اما به هر حال نمی‌توانیم شرایط بهتری از نظر دسترسی به قطعات یدکی را برای آن نسبت به Dena Plus تعریف کنیم. خودروهای ایرانی از نظر دسترسی به قطعات یدکی به دلیل تولید در داخل شرایط بهتری دارند. البته از نظر قیمتی این قطعات خیلی تفاوت زیادی با هم نخواهند داشت.

همچنین در بحث خدمات پس از فروش هم شرایط برای تولید ایران خودرو بهتر است. کرمان موتور در بهترین شرایط نیز نمی‌تواند کیفیت بهتری نسبت به خدمات پس از فروش ایران خودرو داشته باشد. البته این موضوع را نمی‌توانیم برگ برنده بزرگی برای Dena Plus یا هر خودرو داخلی دیگری بدانیم؛ اما به هر حال نکته‌ای مهم برای بسیاری از کاربران ایرانی در زمان خرید خودرو است. مخصوصا کسانی که به دنبال راهنمای خرید خودرو دست دوم و خرید از این بازار هستند، توجه بیشتری به این موضوع خواهند داشت.

مقایسه دنا پلاس با جک جی 4

مقایسه جک J4 با دنا پلاس توربو

مقایسه دنا پلاس توربو با جک J4 نشان از وجود شرایط بهتر در دنا پلاس توربو دارد. خودرو ایرانی به دلیل استفاده از یک پیشرانه قدرتمندتر و همچنین تنفس توربوشارژر قدرت و شتاب بیشتری دارد و همین موضوع باعث شده تا کسانی که به فکر خرید یک خودرو سریع و پرشتاب هستند، در قدم اول روی آن حساب کنند.

البته که جی 4 یک خودرو کاملا اقتصادی است و در بازار خودرو ایران می‌تواند نمونه‌های مجهزتر و حرفه‌ای‌تری را انتخاب کرد، اما در مقایسه با بهترین خودرو ایرانی شرایط ضعیف‌تری را برای آن مخصوصا در ‌بخش فنی شاهد هستیم. در طراحی ظاهری و کیفیت رانندگی اما جک عملکرد بهتری از خود نشان داده است.

مقایسه جک J4 با دنا پلاس توربو اتوماتیک

مقایسه دنا پلاس توربو اتوماتیک با جک J4 نیز دقیقا همان نتیجه‌گیری قبلی را در پی دارد. در هر دو خودرو از گیربکس اتوماتیک استفاده شده و در مدل‌های به‌روز‌تر Dena Plus حتی می‌توانید شاهد استفاده از یک گیربکس CVT هم باشید. عملکرد فنی این دو گیربکس تفاوت خیلی زیادی با هم نداشته و تقریبا به شرایط استفاده و همچنین نگهداری از خودرو بستگی دارند. در طولانی مدت ممکن است چالش‌هایی را در استفاده از گیربکس هر دو خودرو شاهد باشید.

به صورت کلی هم خودروهای ایرانی اتومات و هم خودروهای چینی اتومات، نیاز به نگهداری بیشتری در بحث گیربکس داشته و نیاز است تا حساسیت بالایی در این زمینه داشته باشید تا در دراز مدت شرایط فنی خوب آنها حفظ شود؛ وگرنه ممکن است بعد  از گذشته چند سال، مشکلاتی مانند سروصدا و ضعف در گیربکس را در آنها شاهد باشید. همچنین لازم به توضیح است که توربوشارژر به خودی خود نیاز به دقت بیشتری در نگهداری و حساسیت بالاتر داشته و باید بیشتر هم به آن توجه نمود.

مقایسه جک J4 با دنا پلاس اتوماتیک

مقایسه دنا پلاس اتومات با جک J4 در دو‌ بخش طراحی ظاهری و سواری نرم و راحت‌تر به نفع خودرو خارجی است، اما در سایر ‌بخش ها مانند سرعت بالاتر و شتاب بیشتر، وضعیت بهتری را برای تولید ایران خودرو شاهد هستیم. البته که کسانی که به فکر خرید یک خودرو خارجی ارزان‌قیمت و مقرون‌به‌صرفه هستند، جی 4 را انتخاب خواهند کرد، اما Dena Plus از نظر بسیاری از مشخصات کیفیت مناسبی داشته و می‌توانید به عنوان یک خودرو اتومات روی آن حساب کنید.

اتفاقا مقایسه این دو ماشین با هم به نوعی مقایسه دو خودرو دنده اتوماتیک ارزان‌قیمت بازار ایران هم بود که بسته به وضعیتی که در بالا برای موارد مختلف به آنها اشاره کردیم، شما می‌توانید گزینه بهتر و مناسب‌تر را انتخاب نمایید.

دنا پلاس توربو اتوماتیک بهتر است یا جک

دنا پلاس توربو اتوماتیک بهتر است یا جک می‌تواند کیفیت بالاتری را در دراز مدت از خود رقم بزند؟ همانطور که احتمالا می‌دانید، کیفیت خودروها در دراز مدت به شرایط نگهداری از آنها بستگی دارد. به جز تولیدات کمپانی‌هایی مانند تویوتا یا خودروهای اروپایی که معمولا طول عمر بالایی در قطعات داشته و خراب کردن آنها یک هنر است، در خودروهای چینی و تولیدات داخلی با بالاتر رفتن طول عمر، حتی کیفیت فنی نیز تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

افزایش هزینه‌های نگهداری و خراب شدن‌های پیاپی از دیگر مشکلاتی هستند که برای تولیدات داخلی و بسیاری از خودروهای چینی مانند جی 4 شاهد آنها هستیم. در یک مقایسه کلی دنا پلاس توربو اتوماتیک کیفیت بهتری از خود نشان می‌دهد، اما در درازمدت در صورت نگهداری ضعیف، وضعیت کاملا یکسانی را برای هر دو خودرو شاهد خواهیم بود. البته نکته مثبت دیگر دنا پلاس اتوماتیک، وضعیت بهتر آن در بازار خودروهای دست دوم است.

جمع‌بندی

مقایسه جک J4 با دنا پلاس را باید با یک رده‌بندی کلی برای مدل‌های مختلف آنها جمع‌بندی کنیم تا در نهایت نظر خودمان را از نظر کیفیت فنی برای این خودروها بیان کرده باشیم.

  • دنا پلاس توربو اتوماتیک
  • دنا پلاس توربو
  • دنا پلاس اتوماتیک
  • دنا پلاس دستی
  • جک J4

رده‌بندی ما از نظر فنی برای این خودروهاست. البته در بحث مقایسه کیفیت سواری و دوام قطعات حتی وضعیت بهتری را می‌توانیم برای ج 4 شاهد باشیم.
در انتها لازم به یادآوری است که شما می‌توانید برای خرید لوازم یدکی خودروهای خارجی مانند تولیدات جک به راحتی روی ما در آریان یدک حساب کنید. واردات مستقیم و بی‌واسطه قطعات یدکی خودروهای خارجی باعث شده تا ما امکان عرضه این قطعات را با قیمت مناسب و رقابتی را داشته باشیم. همچنین اطمینان بالایی از کیفیت آنها نیز داشته و از این نظر نیز می‌توانیم گارانتی‌های لازم را در اختیار شما قرار دهیم.