مقایسه 206 با رانا پلاس به نظر کمی پیچیده می‌رسد، زیرا مدل‌های مختلفی از هر دو خودرو در بازار وجود دارد که از نظر کیفیت فنی تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند؛ اما در این بین برخی از مدل‌های این دو خودرو بسیار نزدیک به هم هستند. مسلماً اگر به دنبال انتخاب میان رانا پلاس یا ۲۰۶ تیپ ۲ باشیم، ندیده و نشنیده رانا پلاس گزینه بهتری خواهد بود و در مقایسه رانا پلاس با ۲۰۶ تیپ ۵ برای رانندگی در سطح شهر نیز احتمالاً باید سراغ ۲۰۶ تیپ ۵ برویم، اما چالش اصلی در مقایسه رانا پلاس با 206 صندوق دار است. دو خودرویی که هم از نظر قیمتی و هم از نظر کیفیت فنی بسیار نزدیک به هم هستند و حتی به نوعی رانا پلاس را می‌توان نسخه فیس لیفت شده ۲۰۶ صندوقدار هم معرفی کرد. در این مقاله تلاش ما بر این است تا به ارزیابی کاملی از تمام این مدل‌ها با یکدیگر پرداخته و برای انتخاب میان یکی از این خودروها تمام راهنمایی‌های لازم را به شما ارائه کنیم.

رانا پلاس یا 206 تیپ 2 سوالی است که برای هر سلیقه‌ای و در هر شرایطی ممکن است پاسخ متفاوتی داشته باشد. وقتی از نظر قیمت لوازم یدکی به این موضوع نگاه کنیم ممکن است تیپ ۲ گزینه مناسبی برای خرید باشد و حتی بسیاری از جوانان که به دنبال خرید یک خودرو جمع‌وجور و کم‌مصرف هستند نیز ممکن است سراغ ۲۰۶ بروند. این نکات حتی در‌ مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 5 با وجود داشتن موتور قدرتمند نیز به همین ترتیب صادق است. به هر حال تا زمانی که شما اطلاعات کامل و کافی درباره این دو خودرو را به دست نیاورده باشید، امکان مقایسه آنها را نیز نخواهید داشت و نمی‌توانید انتخاب درستی میان آنها داشته باشید. تلاش ما بر این است تا شما را به سمت خرید یک خودروی مقرون‌به‌صرفه با کیفیت بالا هدایت کنیم.

مقایسه 206 با رانا پلاس

مقایسه 206 با رانا پلاس از نقطه نظرات مختلفی اهمیت خاص خود را دارد. هر دو خودرو توسط کمپانی ایران‌خودرو تولید شده و به بازار عرضه شده‌اند و جالب است که هر دو نیز با استقبال قابل توجهی روبرو شده و کاربران زیادی به دنبال خرید این دو ماشین هستند. رانا پلاس خودروی به‌روزتری است که در واقع نسخه فیس لیفت شده پژو ۲۰۶ صندوقدار است که با یک طراحی مثلاً مدرن‌تر و به‌روزتر روانه بازار شده است. البته در ادامه درباره این موضوع نیز نکات لازم را با شما در میان خواهیم گذاشت تا از نظر طراحی ظاهری و فضای داخل کابین نیز بتوانید این دو خودرو را مقایسه کنید.

البته ایران‌خودرو مانند همیشه در مشخصات فنی ابتکار خاصی نداشته و خیلی تفاوت زیادی را در مشخصات فنی آنها مشاهده نخواهید کرد. ایران‌خودرو و حتی سایپا اکنون سال‌ها است که بر روی خودروهای مختلف عرضه شده از یکی دو پیشرانه ثابت استفاده می‌کنند و از این نظر می‌توانیم انتقادات زیادی را نسبت به این دو کمپانی خودروساز در ایران داشته باشیم.

با توجه به اینکه هدف از خرید خودرو می‌تواند روی انتخاب محصول نهایی تاثیر مستقیم داشته باشد، از این رو در مقایسه پژو ۲۰۶ صندوقدار با رانا پلاس نیز علاوه بر بحث فنی و طراحی ظاهری به ارزیابی این دو خودرو با توجه به اهداف مختلف استفاده از آنها نیز خواهیم پرداخت. برای اینکه شناخت شما نسبت به این دو ماشین افزایش پیدا کند در نگاه اول باید به ارزیابی مشخصات فنی و معمول آنها بپردازیم.

مشخصات پژو 206 صندوق دار

مقایسه رانا پلاس با 206 صندوقدار را با بررسی مشخصات فنی پژو ۲۰۶ صندوقدار ادامه می‌دهیم. پژو ۲۰۶ سابقه بسیار طولانی در بازار ایران دارد و از همان ابتدای ورود به بازار به دلایل مختلفی مانند جمع‌و‌جور بودن و مصرف پایین بنزین و همچنین شتاب مناسب تبدیل به یکی از گزینه‌های خرید اکثر کاربران شده است. مخصوصاً کسانی که به دنبال داشتن یک خودرو جمع‌و‌جور برای رانندگی راحت‌تر در محیط شهری هستند نیز دست روی ۲۰۶ می‌گذارند و با وجود افزایش قیمت‌های قابل توجه این خودرو در چند سال اخیر، استقبال از آن همچنان ادامه دارد. نکته جالب اینجاست که در بازار خودروهای دست دوم نیز شرایط برای پژو ۲۰۶ به همان ترتیب برقرار بوده و مشتریان بسیار زیادی در این بازار به دنبال انتخاب یک خودرو مناسب در این رده هستند.

نقطه ضعف بسیار بزرگی که باعث شده بود تا ۲۰۶ تیپ ۲ از سبد خرید بسیاری از خانواده‌های ایرانی خارج شود، فضای بسیار کم موجود در صندوق عقب این خودرو بود که امکان قرار دادن وسایل کافی برای سفر را برای خانواده‌ها فراهم نمی‌کرد. ایران‌خودرو در نسخه به روزتر ۲۰۶ از یک صندوق بزرگتر در پشت این خودرو استفاده کرد که این مدل از ۲۰۶ را با عنوان ۲۰۶ صندوقدار می‌شناسیم. البته پیشرانه مورد استفاده بر روی پژو ۲۰۶ صندوق دار نیز با موتور ۲۰۶ تیپ ۲ متفاوت است و در این خودرو از پیشرانه پژو ۲۰۶ تیپ ۵ استفاده شده است. با این حساب مشخصات فنی ۲۰۶ صندوقدار را می‌توانیم همان مشخصات فنی ۲۰۶ تیپ ۵ نیز تلقی کنیم.

  • سال طراحی: 1386
  • حجم موتور: 1587 سی‌سی
  • پیشرانه: 4 سیلندر 16 سوپاپ
  • حداکثر توان: 110 اسب بخار
  • گیربکس: دستی 5 سرعته
  • حداکثر سرعت: 193 کیلومتر بر ساعت
  • شتاب 0 تا 100: 11.4 ثانیه
  • حجم باک: 50 لیتر
  • مصرف سوخت ترکیبی: 6.6 لیتر
  • کیسه هوا: راننده و سرنشین
  • استاندارد محیط زیست: یورو 4

امکانات:

  • چراغ مه‌شکن جلو و عقب
  • چراغ همراهی تا درب منزل
  • سیستم تهویه اتوماتیک

مقایسه 206 با رانا پلاس

مقایسه 206 صنوق دار با رانا پلاس

مشخصات رانا پلاس

در مقایسه شاهین با رانا پلاس یک بار به صورت کامل مشخصات فنی رانا پلاس و نقاط ضعف و قوت آن را برای شما مورد بررسی قرار دادیم. رانا پلاس خودرو به‌روزتری نسبت به ۲۰۶ صندوقدار است و به همین دلیل انتظار بیشتری از آن می‌رود. ایران خودرو سعی کرده تا یک طراحی کاملاً متفاوت برای این خودرو داشته باشد که البته در همان نگاه اول متوجه خواهید شد که خلاقیت‌های خیلی زیادی را در طراحی آن شاهد نخواهیم بود.

رانا پلاس از نظر قیمتی نزدیک به ۲۰۶ صندوقدار معامله می‌شود و همین موضوع باعث شده تا آنها در بازار رقیب یکدیگر باشند. البته نکته مهم اینجاست که شباهت‌های رانا پلاس و 206 تنها به قیمت آنها محدود نشده و در مشخصات فنی نیز رابطه نزدیکی را میان آنها شاهد هستیم. مشخصات فنی رانا پلاس را در ادامه با هم مرور می‌کنیم.

  • سال طراحی: 1398
  • حجم موتور: 1587 سی‌سی
  • پیشرانه: 4 سیلندر 16 سوپاپ TU5
  • حداکثر توان: 105 اسب بخار
  • گیربکس: دستی 5 یا 6 سرعته
  • حداکثر سرعت: 190 کیلومتر بر ساعت
  • شتاب 0 تا 100: 12 ثانیه
  • حجم باک: 50 لیتر
  • مصرف سوخت ترکیبی: 6.9 لیتر
  • کیسه هوا: راننده و سرنشین
  • استاندارد محیط زیست: یورو 5

امکانات:

  • نمایشگر روی داشبورد
  • سیستم عیب یابی هوشمند
  • کروز کنترل
  • سنسور فشار باد تایر

مقایسه رانا پلاس با 206 صندوق دار در‌ بخش فنی

مقایسه رانا پلاس با 206 صندوق دار در‌ بخش موتوری

مقایسه رانا پلاس با 206 صندوق دار در‌ بخش فنی

مقایسه رانا پلاس با 206 صندوق دار را با بررسی مشخصات فنی این دو خودرو و مقایسه آنها از نظر عملکرد موتور ادامه می‌دهیم. همانطور که در بالا اشاره کردیم موتور ۲۰۶ صندوقدار همان موتور مورد استفاده بر روی ۲۰۶ تیپ ۵ است. در این خودرو از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپه با حجم ۱۵۸۷ سی‌سی استفاده شده که حداکثر توان ۱۱۰ اسب بخاری را برای آن ایجاد می‌کند. سیستم انتقال نیرو در این خودرو از نوع دیفرانسیل جلو بوده و حداکثر گشتاور آن نیز به ۱۴۲ نیوتن‌متر می‌رسد.

۲۰۶ صندوقدار حداکثر سرعت ۱۹۳ کیلومتر بر ساعت را برای علاقمندان به سرعت بالا رقم می‌زند و شتاب صفر تا صد این خودرو نیز ۱۱.۴ ثانیه خواهد بود. وجود یک موتور TU5 به عنوان پیشرانه اصلی پژو ۲۰۶ تیپ ۵ باعث شده تا این خودرو از نظر فنی عملکرد بسیار مناسبی داشته باشد و از این مهمتر دوام و ماندگاری قابل توجهی را نیز برای آن شاهد باشیم. کاربران ایرانی علاقه بسیار زیادی به این موتور دارند و استفاده از این موتور در یک خودرو می‌تواند حتی شرایط لازم برای استقبال بالا از آن در بازار را نیز فراهم آورد. ۲۰۶ تیپ ۵ نیز به همین ترتیب به بازار معرفی شده است. اگر شما بتوانید به صورت کاملاً استاندارد از این خودرو نگهداری کنید، خیلی نیازی به تعمیرات گسترده در بازه‌های زمانی طولانی‌مدت در آن نخواهید داشت و این موضوع نیز می‌تواند یکی از مزیت‌های اصلی ۲۰۶ باشد.

در آن سو در رانا پلاس از یک موتور چهار سیلندر ۱۶ سوپاپه با حجم ۱۵۸۷ سی‌سی و با حداکثر توان ۱۰۵ اسب بخار استفاده شده است. حداکثر گشتاور پیشرانه رانا پلاس نیز ۱۴۲ نیوتن‌متر است، ولی از نظر حداکثر سرعت و شتاب صفر تا ۱۰۰ این خودرو عملکرد ضعیف‌تری نسبت به ۲۰۶ صندوقدار دارد. حداکثر سرعت رانا پلاس به ۱90 کیلومتر بر ساعت می‌رسد و شتاب صفر تا صد آن نیز ۱۲ ثانیه است.

اگر کمی به اعداد و ارقامی که در بالا به آنها اشاره کردیم دقت داشته باشید متوجه خواهید شد که رانا پلاس و 206 صندوق دار از نظر عملکرد فنی تفاوت‌های خیلی زیادی با یکدیگر ندارند. تفاوت‌های اندک آنها در حداکثر سرعت و شتاب صفر تا صد و همچنین حداکثر توان ایجاد شده نیز چندان محسوس نخواهد بود. البته که موتور رانا پلاس ممکن است بعد از گذشت مدتی سروصدای بیشتری داشته باشد، اما این موضوع نیز نکته‌ای نیست که بخواهیم با توجه به آن ۲۰۶ صندوقدار را به عنوان یک گزینه فوق‌العاده برتر از نظر فنی نسبت به رانا پلاس معرفی کنیم؛ اما در هر صورت یک برتری نسبی در بررسی مشخصات فنی برای ۲۰۶ صندوقدار قائل هستیم.

تجربه رانندگی

در ۲۰۶ صندوقدار از یک گیربکس ۵ دنده دستی استفاده شده اما در رانا پلاس شاهد استفاده از یک گیربکس ۶ سرعته هستیم که جذابیت‌های رانندگی بیشتری را برای شما ایجاد خواهد کرد. البته از نظر فنی مقایسه ۲۰۶ تیپ ۲ با رانا پلاس چندان موجه نیست؛ زیرا ۲۰۶ تیپ ۲ با حداکثر قدرت ۷۵ اسب بخار در پیشرانه و شتاب صفر تا صد ۱۴ ثانیه عملکرد ضعیف‌تری نسبت به رانا پلاس دارد و نمی‌توانیم تجربه رانندگی مشابهی را میان ۲۰۶ تیپ ۲ و رانا پلاس در نظر بگیریم.

در نسخه صندوقدار اما شرایط کمی متفاوت شده و هر دو خودرو کیفیت خوب و مناسبی را دارا هستند. با توجه به اینکه کمپانی ایران خودرو از یک پلتفرم برای ساخت هر دوی این خودرو استفاده کرده به همین دلیل است که از نظر مشخصات فنی تفاوت خیلی زیادی را در آنها احساس نمی‌کنیم.

در ۲۰۶ صندوقدار میزان مصرف سوخت ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر ۶.۶ لیتر است و این خودرو حجم باک ۵۰ لیتری را نیز با استاندارد آلایندگی یورو ۴ دارد. رانا پلاس با مصرف ترکیبی ۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، مصرف سوخت بهینه‌تری نسبت به ۲۰۶ صدا دارد اما در حجم باک با آن برابر است و در استاندارد آلایندگی نیز با رسیدن به استاندارد یورو ۵ کیفیت بالاتری را از خود به نمایش می‌گذارد. برتری نسبی رانا پلاس در برخی از این موارد به دلیل این است که این خودرو بسیار جدیدتر و به‌روزتر طراحی شده ولی همچنان نمی‌توانیم برتری خیلی زیادی را برای آن قائل بدانیم.

نکته بسیار مهمی که در این باره باید به آن اشاره داشته باشیم خرید لوازم یدکی اصلی و با کیفیت برای هر دو خودرو برای حفظ کیفیت رانندگی با آنها در طول عمر آنها است. اگر شما حتی در زمان خرید‌ لوازم یدکی تویوتا به کیفیت دقت کافی نداشته باشید، بعد از مدتی نمی‌توانید از خودروی خود به خوبی استفاده کنید و عملاً کیفیت فنی آن با افت قابل توجه روبرو خواهد بود. بنابراین داشتن یک کیفیت فنی ثابت در رانا پلاس و ۲۰۶ مستلزم خرید لوازم یدکی با کیفیت برای آنها است. این موضوع حتی به خرید لوازم مصرفی برای این دو خودرو نیز ارتباط مستقیم خواهد داشت.

مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 2 در طراحی ظاهری

مقایسه 206 با رانا پلاس در فضای داخل کابین

مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 2 در طراحی ظاهری

مقایسه 206 با رانا پلاس از نظر طراحی ظاهری اصلاً ساده نیست. هر دو خودرو در واقع از یک پلتفرم بهره می‌برند و رانا پلاس نیز نسخه فیس لیفت شده ۲۰۶ می‌باشد. اینکه بخواهیم یکی از دو خودرو رانا پلاس یا 206 تیپ 2 را از نظر طراحی ظاهری نسبت به دیگری کاملاً برتر و بهتر بدانیم بیشتر سلیقه‌ای است و نظرات کاربران در این باره با تفاوت‌های بسیار چشمگیری همراه می‌باشد.

از یک طرف یکی از اصلی‌ترین دلایل استقبال بالای کاربران از ۲۰۶ طراحی ظاهری جذاب آن است که باعث شده تا بعد از گذشت بیش از دو دهه همچنان این خودرو از نظر طراحی ظاهری برای علاقه‌مندان جذاب باشد. از طرف دیگر هم ایران‌خودرو در نسخه فیس لیفت ۲۰۶ یعنی رانا پلاس از المان‌های به‌روزتری هم در ‌بخش جلو و هم در‌ بخش عقب استفاده کرده و طراحی تقریباً مدرن‌تری را رقم زده است. هم ۲۰۶ و هم رانا پلاس طرفداران خاص خود را در طراحی ظاهری دارد و انتخاب از میان دو برادر ایران‌خودرو بیشتر سلیقه‌ای است، اما اگر بخواهیم المان‌های به‌روز مورد استفاده در طراحی خودروها را در نظر بگیریم رانا پلاس گزینه برتر این مقایسه خواهد بود.

همچنین یکی از نقاط ضعف بسیار بزرگی که برای طراحی ظاهری ۲۰۶ می‌توان به آن اشاره کرد، طراحی ناموزون صندوق عقب این خودرو است که گویا به صورت کاملاً مجزا طراحی شده و سپس به پلتفرم خودرو اصلی اضافه شده است. شاید یکی از اصلی‌ترین دلایل عرضه رانا پلاس به بازار برطرف کردن همین نقص موجود در طراحی صندوق عقب ۲۰۶ بود.

مقایسه 206 با رانا پلاس در فضای داخل کابین

مقایسه رانا پلاس با 206 در فضای داخل کابین چندان مقایسه جذابی نیست، زیرا هر دو خودرو کیفیت پایینی در این باره دارند. احتمالاً باید در نسخه فیس لیفت شده رانا پلاس باید منتظر بهتر شدن کیفیت فضای داخل کابین آن باشیم؛ زیرا هرچند این خودرو از نظر فضای داخل کابین نسبت به ۲۰۶ کمی مدرن‌تر طراحی شده، اما نقاط ضعف بسیار زیادی دارد. از نظر کیفیت پلاستیک‌های مورد استفاده در فضای داخلی هر دو خودرو چندان تعریفی نمی‌توان داشت و سرنشینان عقب هر دو خودرو نیز فضای کافی برای نشستن ندارند. در طراحی فضای داشبورد رانا پلاس از المان‌های به روزتری استفاده شده اما خیلی‌ها هم هستند که همچنان فضای داشبورد ۲۰۶ را ترجیح می‌دهند.

هرچند رانا پلاس ۱۰ سانتی‌متر در طول و ۳ سانتی‌متر در عرض از ۲۰۶ صندوقدار بزرگتر است، اما این بزرگتر بودن همچنان نتوانسته شرایط خوبی را در فضای کابین آن ایجاد کند.

با توجه به اینکه استفاده از متریال ضعیف در قطعات موجود در فضای داخلی و کابین یک خودرو می‌تواند جذابیت‌های رانندگی به آن را کاهش دهد، از این رو توصیه می‌کنیم که در صورت به وجود آمدن خرابی برای هر یک از این قطعات که امر کاملاً ممکن به نظر می‌رسد، حتماً از لوازم یدکی جایگزین با کیفیت بالا استفاده کنید. البته این موضوع فقط مربوط به این دو ماشین نبوده و شما حتی برای خرید لوازم یدکی جک، برلیانس، هیوندای و سایر خودروهای خارجی نیز باید به این نکته عمل کرده و در این باره نهایت دقت را داشته باشید.

لوازم یدکی

تنها نکته روشن و مثبتی که برای هر دو خودروی رانا پلاس و ۲۰۶ می‌توانیم با آن اشاره داشته باشیم گستردگی وجود لوازم یدکی برای آنها در بازار ایران است. از نظر قیمتی ممکن است بتوانید قطعات ۲۰۶ را با قیمت‌های پایین‌تری نسبت به رانا پلاس تهیه کنید اما این موضوع نیز نکته چندان قابل ملاحظه‌ای برای برتر دانستن ۲۰۶ نسبت به رانا پلاس نیست.

البته باید یادآوری کنیم که قطعات یدکی رانا پلاس و ۲۰۶ در بازار ایران نیز با کیفیت‌های مختلفی در دسترس است و اگر دقت کافی به کیفیت قطعات مورد نظر خود نداشته باشید، ممکن است بعد از مدتی خودروی شما تبدیل به یک خودروی بی‌کیفیت ناایمن شود. از این رو توصیه می‌کنیم که حتماً از فروشگاه‌های معتبر و با تضمین اصالت کالا و گارانتی کیفیت به دنبال خرید قطعات یدکی برای خودرو خود باشید.

مقایسه 206 با رانا پلاس در ایمنی

یکی از مهمترین نکاتی که در زمان خرید خودرو باید به آن دقت داشته باشید ارزیابی ایمنی خودروهای مورد نظر شما برای خرید است. اگر شما دست روی محصولی بگذارید که از نظر ایمنی شرایط خوبی نداشته باشد، عملاً انتخاب مناسبی در بازار خودرو نداشته و در زمان رانندگی نیز با چالش‌های بسیار زیادی روبرو خواهید بود. متاسفانه خودروهای داخلی از نظر ایمنی شرایط ضعیفی دارند و روز‌به‌روز نیز این شرایط برای آنها بهتر نمی‌شود که هیچ بلکه سراشیبی بدتر شدن را در پیش گرفته است.

واقعا مقایسه ۲۰۶ با رانا پلاس در بحث ایمنی یک مقایسه بسیار کودکانه است و شما به لحاظ آپشن‌ها و امکانات موجود برای ارتقای سطح ایمنی رانندگی در این دو خودرو با موارد چندان قابل توجهی روبرو نخواهید بود. حتی بسیاری از استانداردهای موجود در خودروهای خارجی که به صورت اجباری حتماً باید در آنها استفاده شود نیز در این خودروها وجود ندارد، تا چه برسد به آپشن‌های اضافی برای افزایش کیفیت رانندگی.

ایران‌خودرو در تبلیغات خودروهای خود وجود سنسور پارک عقب را به عنوان یک آپشن افزایش ایمنی در نظر گرفته است که واقعاً خنده‌دار است. در ۲۰۶ اس دی ترمزهای عقب نیز مانند ترمزهای جلو از نوع دیسکی است و این برتری را می‌توانیم برای آن از نظر ایمنی نسبت به رانا پلاس در نظر بگیریم که ترمزهای عقب آن از نوع کاسه‌ای هستند. وجود دو کیسه هوای راننده و سرنشین و همچنین ترمزهای abs مشابه باعث شده تا سایر‌ بخش‌های ایمنی رانا پلاس و 206 SD یکسان باشد.
ایران خودرو در طول این سال‌ها هیچ آزمایشی برای تست ایمنی خودروهای خود انجام نداده، اما همانطور که می‌دانیم پژو ۲۰۶ در سال ۲۰۰۰ موفق به کسب چهار ستاره ایمنی از موسسه تست ایمنی اروپا شده است که البته نمی‌توانیم آن تست را به خودروهای امروز موجود در بازار ایران تعمیم دهیم. البته شایان ذکر است که هر دو خودروی ۲۰۶ اس دی و رانا پلاس با پلتفرم یکسان نسبت به ۲۰۶ وارد بازار شده‌اند.

مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 5

رانا یا 206 صندوق دار

امکانات و آپشن‌ها

مقایسه 206 با رانا پلاس در امکانات و آپشن‌ها نکات بسیار عجیبی را نشان می‌دهد که احتمالاً باید بابت این نکات عجیب به کمپانی ایران‌خودرو تبریک بگوییم. گویا شرکت ایران خودرو چند آپشن را انتخاب کرده و برای اینکه کاربران هر دو خودرو ترغیب به خرید آنها شوند، به صورت رندم از این آپشن‌ها در این دو خودرو استفاده کرده است. در رانا پلاس می‌توانید از کروز کنترل و دکمه‌های کنترل سیستم صوتی به همراه گرمکن آینه‌های جانبی استفاده کنید و در ۲۰۶ اس دی نیز تهویه اتوماتیک و ترمز کمکی را در اختیار خواهید داشت که در رانا پلاس موجود نیستند. البته‌ برخی از آپشن‌های موجود در رانا پلاس در برخی مدل‌های ۲۰۶ صندوقدار وجود دارند که باید در زمان خرید وجود این نمونه‌ها را نیز در نظر بگیرید.

خرید خودروهای ایرانی بر اساس امکانات و آپشن‌ها خیلی مقایسه و انتخاب خوبی را در اختیار کاربران قرار نمی‌دهد. وقتی به لوازم یدکی ام وی ام نگاه می‌کنیم و آپشن‌های بیشتری را در خودروهای این برند شاهد هستیم عملاً مقایسه خودروهای ایرانی با ارزان‌ترین خودروهای خارجی در ایران نیز از نظر امکانات و آپشن‌ها برتری کاملی را برای خودروهای خارجی به دنبال دارد.

مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 5

مقایسه رانا پلاس با 206 تیپ 5 تقریباً همین مقایسه‌ای است که در این مقاله به شرح آن پرداختیم. ۲۰۶ تیپ ۵ یک خودروی هاچ بک است که نسبت به سدان‌هایی مانند رانا پلاس جمع‌وجور بوده و گزینه مناسبی برای رانندگی در سطح شهر است. دو خودرو از نظر فنی همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم بسیار نزدیک به هم هستند و تیپ ۵ ۲۰۶ در این باره کمی شرایط بهتری هم دارد، اما نقاط ضعف مختلفی را می‌توانیم در پژو ۲۰۶ تیپ ۵ به آن اشاره داشته باشیم که باعث شده تا این خودرو نسبت به رانا پلاس تبدیل به اولویت دوم کاربران شود.

نبود فضای کافی در صندوق عقب و استقبال کمتر آن در بازار خودروهای دست دوم از جمله مهم‌ترین دلایلی است که باعث شده تا رانا پلاس انتخاب کاربران بیشتری باشد، اما نکته بسیار مهم اینجاست که برای کسانی که به دنبال خرید یک خودرو جمع‎وجور برای رانندگی در فضای داخل شهر هستند ۲۰۶ تیپ ۵ به مراتب می‌تواند گزینه بهتری نسبت به رانا پلاس باشد. به این ترتیب انتخاب میان این دو خودرو به هدف شما از خرید خودرو بستگی خواهد داشت.

رانا یا 206 صندوق دار

مقایسه 206 با رانا پلاس را به صورت کامل و در تمام ‌بخش‌های خودرو با هم مرور کردیم. در مقایسه ۲۰۶ صندوق دار با رانا پلاس بیشتر سعی کردیم تا تفاوت‌های این دو خودرو را به شما معرفی کنیم تا اگر به دنبال انتخاب یکی از آنها هستید بتوانید بر اساس این تفاوت‌ها گزینه مناسب را انتخاب کنید. در پایان اما لازم است تا یک نتیجه‌گیری کلی درباره تمام جوانب و شرایط این دو خودرو داشته باشیم.

مشخصات فنی ۲۰۶ صندوقدار و ۲۰۶ تیپ ۵ هاچبک کمی بهتر از رانا پلاس است و قیمت این خودروها نیز به همین ترتیب کمی بیشتر است. اگر به دنبال انتخاب میان ۲۰۶ صندوقدار با رانا پلاس هستید و از نظر قیمتی مشکلی برای خرید هیچ کدام از این دو خودرو ندارید، احتمالاً ۲۰۶ صندوقدار گزینه بهتری برای شما خواهد بود. البته کسانی که علاقه به خرید خودروهای مدرن‌تر و به‌روزتر دارند می‌توانند رانا پلاس را انتخاب کنند زیرا طراحی ظاهری آن به روزتر است.

در مقایسه رانا پلاس با ۲۰۶ تیپ ۲ عملاً نمی‌توانیم هیچ جای صحبتی برای تیپ ۲ ۲۰۶ بگذاریم. این خودرو از نظر فنی تفاوت‌های زیادی با رانا پلاس دارد. در مقایسه رانا پلاس با پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نیز انتخاب منوط به نوع کاربرد مورد نظر شما از این دو ماشین خواهد داشت، زیرا در پژو ۲۰۶ فضای کافی در صندوق عقب در اختیار ندارید و این خودروی هاچبک گزینه مناسبی برای رانندگی در سطح شهر است نه در مسافرت‌های برون شهری.

در فروشگاه لوازم یدکی آریان یدک در کنار شما هستیم تا تمام شرایط لازم برای خرید لوازم یدکی خودروهای مختلف را برای شما فراهم آوریم. شما به راحتی می‌توانید با تضمین اصالت کالا لوازم یدکی خودروهای مختلف را در فروشگاه آریان یدک خریداری کرده و در کمترین زمان ممکن در هر جایی از ایران که هستید آنها را در اختیار داشته باشید.