با مقایسه تیبا با ساینا و کوییک با شما همراه هستیم. مقایسه‌ای که به نظر کمی سخت می‌رسد. مقایسه تیبا با ساینا یا مقایسه تیبا با کوییک و حتی بررسی تفاوت ساینا و کوییک ما را به این فکر می‌برد که سایپا یک خط تولید مشترک برای آنها داشته و فقط در انتها به صورت رندوم روی برخی از آنها شاسی ساینا و برخی هم شاسی تیبا و کوییک سوار می‌کند و عملا در‌ بخش فنی آنها تفاوتی وجود ندارد. حتی می‌توانیم این سه خودرو را به دلیل فاصله زمانی عرضه آنها به بازار به عنوان سه نسل از یک خانواده یعنی پدر و پسر و نوه معرفی کنیم؛ جایی که تیبا با قدمت بیشتر نقش پدر را به خود گرفته است.

البته خوشبختانه یک مزیت بزرگ برای تمام این خودروها وجود دارد که کار ما را در مقایسه تیبا با ساینا و کوییک کمی راحت‌تر کرده و آن هم به شرایط خرید لوازم یکی آنها برمی‌گردد. نیازی به بررسی چالش‌های مربوط به خرید لوازم یدکی برای آنها نداریم. البته قطعات یدکی ساینا و کوییک و تیبا هم ممکن است با کیفیت‌های مختلفی در بازار وجود داشته باشد؛ برخی از مراکز غیرمجاز، در حال ساخت و عرضه قطعات یدکی خودروهای ایرانی در زیرزمین خانه خود هستند و این قطعات هم در بازار دست به دست می‌شود. از این رو حتما باید در مواقع خرید لوازم یدکی برای آنها دقت کافی داشته باشید تا مبادا حتی برای خرید لوازم یدکی خودروهای داخلی نیز به مشکلی بخورید. در ادامه مقایسه ساینا با کوییک و تیبا را برای سایر ویژگی‌های آنها ادامه می‌دهیم.

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک

وقتی قرار شد که به مقایسه کوییک با ساینا و تیبا بپردازیم، از ابتدا می‌دانستیم که خبری از تفاوت‌های خیلی بزرگ و فاحش در آنها نیست و در نهایت باید برای رسیدن به تفاوت‌های آنها مو را از ماست بیرون بکشیم؛ اما از طرف دیگر کاربران ایرانی نیز هر روز با بالا و پایین کردن شرایط به دنبال انتخاب میان یکی از این خودروها هستند و همین موضوع باعث شد تا در مقایسه کوییک با ساینا و تیبا خیلی دقیق عمل کنیم و فقط شباهت‌های آنها را نبینیم. البته امیدواریم در آینده‌ای نه‌چندان دور حداقل در بررسی مشخصات فنی به مواردی مانند آنچه در مقایسه خودرو جک و جیلی به آنها اشاره کردیم، بپردازیم.

در ادامه در قدم اول به بررسی مشخصات فنی تیبا، ساینا و کوییک پرداخته و سپس آنها را از نقطه‌نظرات مختلف با هم مقایسه می‌کنیم تا تفاوت‌های آنها روشن‌تر شود. خودروهایی که همگی بعد از متوقف شدن خط تولید پراید توسعه پیدا کرده و قرار است جایگزینی برای آن باشند. خیابان‌ها که نشان از این دارد که هنوز هم پراید تعداد بیشتری دارد، در آینده باید دید که این سه خودرو چقدر در این ماموریت موفق بوده‌اند.

مشخصات تیبا

وقتی قرار شد تولید پراید برای همیشه از خط تولید سایپا خارج شود و چاره‌ای جز طراحی یک خودرو جایگزین نبود، تیبا روی کار آمد. خودرویی که طراحی ظاهری آن برگرفته از هاچ بک ایتالیایی یعنی لانچیا اپسیلون است و قطعات و لوازم یدکی آن نیز با 3 خودرو پراید، کیا ریو و ال نود مشترک بوده و کاملا با آنها یکسان است. در مجموع، این خلاقیت‌های سایپا منجر به تولید یک خودرو ملی با عنوان تیبا شد. خودرویی که به دلیل قیمت پایین مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفت و هنوز هم در خیابان‌ها تعداد قابل توجهی از آن را نیز شاهد هستیم. مشخصات فنی این خودرو را با هم مرور می‌کنیم.

  • سال طراحی: 1389
  • موتور: 4 سیلندر 8 سوپاپه
  • حجم موتور: 1503 سی‌سی
  • حداکثر توان موتور: 87 اسب بخار
  • گیربکس: 5 دنده دستی
  • شتاب 0 تا 100: 13.5 ثانیه
  • حداکثر سرعت: 200 کیلومتر بر ساعت
  • حجم باک: 41 لیتر
  • مصرف سوخت ترکیبی: 6.95 لیتر
  • استاندارد آلایندگی: یورو 4

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک

مشخصات ساینا

گاهی اوقات وقتی مدل‌های مختلف سایپا را در خودروهایی مانند تیبا یا ساینا و حتی کوییک می‌بینیم، شک می‌کنیم که این همه شباهت میان آنها از نظر فنی از برای چیست؟ گویا تمام‌ بخش‌ها و مشخصات فنی این خودروها در یک خط، تولید شده و در انتها روی برخی شاسی بدنه ساینا و برخی هم شاسی بدنه کوییک و تیبا قرار می‌گیرد. هر چند ساینا خودرو به‌روزتری نسبت به تیبا است، اما این به‌روز بودن را تنها در طراحی ظاهری آن می‌توانید مشاهده کنید و بس. در ادامه مشخصات فنی و کیفیتی خودرو ساینا را با هم مرور می‌کنیم.

  • سال طراحی: 1395
  • موتور: 4 سیلندر 8 سوپاپه
  • حجم موتور: 1503 سی‌سی
  • حداکثر توان موتور: 87 اسب بخار
  • گیربکس: 5 دنده دستی یا CVT
  • حجم باک: 41 لیتر
  • مصرف سوخت ترکیبی: 7 لیتر
  • استاندارد آلایندگی: یورو 4

مشخصات ساینا

مشخصات کوییک

یکی دیگر از برادران سایپا که فقط از نظر سنی با ساینا و تیبا متفاوت است و در بسیاری از مشخصات، شباهت‌های زیادی بین آنها وجود دارد، کوییک است. حتی از نظر ظاهر نیز شباهت‌های زیادی میان کوییک و تیبا که به عنوان پدر این خودروها شناخته می‌شود، وجود دارد. کوییک در حال حاضر به دلیل مناسب بودن قیمت آن تبدیل به یک خودرو پرفروش شده و خیلی‌ها ترجیح می‌دهند تا حداقل در فضای شهری از این خودرو جمع‌وجور و ارزان قیمت استفاده نمایند. در ادامه مشخصات فنی کوییک را با هم بررسی می‌کنیم تا بیشتر به شباهت‌های میان آن با ساینا و تیبا پی ببرید.

  • سال طراحی: 1396
  • موتور: 4 سیلندر 8 سوپاپه
  • حجم موتور: 1503 سی‌سی
  • حداکثر توان موتور: 87 اسب بخار
  • گیربکس: 5 دنده دستی یا CVT
  • حجم باک: 41 لیتر
  • مصرف سوخت ترکیبی: 7.2 لیتر
  • استاندارد آلایندگی: یورو 4

مشخصات کوییک

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک در بخش موتوری

M15 کلمه رمزی است که هر سه خودرو تیبا، ساینا و کوییک را از نظر فنی به هم نزدیک می‌کند. گروه خودروسازی سایپا بعد از از رده خارج کردن پراید که البته در خیابان‌ها احتمالا تا 100 سال آینده این اتفاق رخ نخواهد داد، اقدام به ارتقاء موتور آن البته تاحدی نمود. این ارتقاء بیشتر حجیم کردن موتور پراید را هدف قرار داد و در نهایت این حجیم کاری منجر به عرضه یک مدل موتور M15 با حجم موتور بالاتر شده و همین موتور روی تیبا سوار شد. بعد از آن تا سال 1396 که کوییک وارد بازار شده و در طی سال‌های 1389 تا 1396 که ساینا هم تولید شده، تفاوت چندانی در تولید موتور از سوی سایپا دیده نشده است.

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک از نظر موتوری و فنی خیلی پیچیده نیست؛ زیرا هر سه خودرو دارای یک موتور آن هم بدون هیچ ارتقایی هستند. حتی تیبا 2 که مدل ارتقاء‌یافته تیبا است، فقط در طراحی ظاهری و تبدیل شدن از سدان به هاچبک تغییر داشت و در‌ بخش فنی آن نیز تفاوتی با تیبا شاهد نیستیم. M15 مورد استفاده روی تیبا نسبت به موتور پراید با 25 اسب بخار افزایش توان روبرو شده اما همچنان به عدد معقولی نرسیده است. این موتور در بهترین شرایط و در دور موتور 5300 می‌تواند توان 87 اسب بخاری را تولید کند که به نسبت ضعیف‌ترین خودروهای خارجی موجود در بازار ایران نیز شرایط ضعیف‌تری دارد.

جالب اینجاست که دو خودرو ساینا و کوییک که دقیقا همین موتور را دارند، در دو مدل دنده دستی و گیربکس اتومات CVT نیز روانه بازار شده و شاهد رونمایی از این مدل‌ها برای آنها نیز هستیم. شاید یکی از بهترین موتورهای خودرو موجود در بازار ایران TU5 باشد که همین موتور هم خیلی قدیمی است و بیش از دو دهه از از رده خارج شدن آن می‌گذرد. تمام ماشین هایی با موتور TU5 هم همچنان از نظر کیفی شرایط خوبی ندارند، تا چه برسد به M15 سایپا که در آنها از گیربکس CVT نیز استفاده شده است.

تجربه رانندگی

فرمان‌پذیری سخت یکی از ویژگی‌هایی است که در هر سه خودرو تیبا و ساینا و کوییک شاهد هستیم. مقایسه تیبا با ساینا و کوییک از نظر تجربه رانندگی آنها نیز تقریبا شرایط یکسانی دارد. البته در مدل‌های دنده اتومات ساینا و کوییک شرایط کمی متفاوت خواهد شد. این خودروها بعد از گذشت مدتی از استفاده، با صدای بسیار زیادی روبرو شده و عملا در مواقع شتاب‌گیری یا عبور از سربالایی‌ها به تصور اینکه یک تریلی سوار هستید، پا را روی پدال گاز فشار می‌دهید. اتفاقی که کمی تصورات شما را حتی درباره مدل‌های صفر این خودروها تغییر خواهد داد.

صندلی‌های به کار گرفته شده برای ساینا راحت‌تر هستند و چابکی بیشتری برای آن تاحدی شاهد هستیم. هر سه خودرو فضای کافی در صندلی عقب دارد که در این رده کوییک حتی از دو خودرو قدیمی‌تر خود بهتر عمل کرده و فضای بیشتری هم دارد. در ساینا بیشترین میزان عایق‌بندی برای جلوگیری از ورود صدای موتور به کابین انجام پذیرفته، اما همچنان دغدغه‌های راننده‌ها در این باره برطرف نشده است. در مقایسه تیبا با ساینا از نظر تجربه رانندگی نظر اکثر کاربران به سمت ساینا است که البته این نظر بیشتر به دلیل طراحی ظاهری آن است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

در کل با در کنار هم قرار دادن تجربیات کاربران از شرایط رانندگی این سه خودرو به این نتیجه می‌رسیم که برای رانندگی در سطح شهر و برای فواصل کوتاه گزینه خوبی هستند، اما برای رانندگی‌های طولانی‌مدت انتخاب خوبی نخواهند بود.

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک در طراحی ظاهری

نوبت به بررسی و مقایسه کوییک با ساینا و تیبا از نظر طراحی ظاهری می‌رسد که احتمالا اصلی‌ترین تفاوت در قیمت آنها را نیز همین طراحی ظاهری رقم می‌زند؛ زیرا عملا تفاوت زیادی در بخش فنی آنها شاهد نبودیم. شکر خدا تفاوت‌های ظاهری این سه خودرو تا اندازه‌ای است که بدون نیاز به معرفی بتوان آنها را از روی ظاهر تشخیص داد و تا همین قدر را هم می‌توانیم قابل قبول بدانیم.

از طراحی ظاهری تیبا شروع کنیم. وقتی قرار بود تیبا جایگزینی برای پراید شود، سایپا تمام تلاش خود را برای عرضه خودرویی با کیفیت بهتر از همه نظر داشت و در طراحی ظاهری آن نیز همان طور که اشاره کردیم سراغ یک خودرو ایتالیایی رفت. البته از نظر کیفیت تفاوت‌های زیادی را برای آن شاهد هستیم و حتی با خودروهای چینی نیز نمی‌توانیم این مقایسه را داشته باشیم. لوازم یدکی برلیانس هم نسبت به کیفیت بالاتر از تیبا و ساینا است.

هر چند طراحی ظاهری تیبا به نظر قدیمی است، اما در آن زمان برای یک خودرو ایرانی طراحی خوبی به نظر می‌رسید. نقاط ضعف زیادی را می‌توانیم در جزئیات طراحی ظاهری آن یعنی سپر و کاپوت و گلگیرها مشاهده کنیم که به نسبت کارهای قبلی سایپا، ارتقاء یافته هستند.

ساینا از نظر طراحی ظاهری نسبت به تیبا به‌روز‌تر است و علاقمندان بیشتری هم دارد. نکات مربوط به آیرودینامیک بودن طراحی‌ها در ساینا و یا حتی خود تیبا چندان تعریفی ندارد، اما به هر حال بعد از گذشت 6 سال از طراحی تیبا، سایپا با تجربه و آزمایش‌های بیشتری دست به تولید ساینا زده و کمی آن را به روزتر روانه بازار کرده است.

کوییک هم از نظر طراحی ظاهری با تیبا و ساینا متفاوت است. هم در سپر جلو و هم در آینه‌های جلو آن شاهد تفاوت‌هایی در کوییک به نسبت به ساینا و تیبا هستیم. البته هر سه خودرو از نظر فضای داخلی خیلی تفاوت‌های بارزی ندارند. هم پلاستیک استفاده شده در طراحی فضای داخلی و داشبورد آنها، کیفیت پایین و یکسانی دارد و هم اینکه از نظر نمای داخلی هم خلاقیت خاصی در آنها شاهد نیستیم. طراحی داخلی ساینا کمی شیک‌تر نسبت به تیبا و کوییک است و صندلی‌های راحت‌تری دارد. کوییک با وجود هاچبک بودن فضای خوبی در صندلی‌های عقب داشته و از این نظر مناسب است.

تفاوت تیبا با ساینا

از نظر فنی بررسی تفاوت تیبا با ساینا به بن‌بست می‌رسد و هیچ ارتقاء یا پیشرفتی در ساینا نسبت به تیبا در بخش فنی شاهد نیستیم. همان موتور 4 سیلندر 8 سوپاپه میزبان کاربران در موتور ساینا نیز است. اولین تفاوت این دو خودرو به بهینه‌تر شدن سیستم ترمز مربوط می‌شود. البته در هر دو خودرو از ترمزهای دیسکی در چرخ‌های جلو و کاسه‌ای در چرخ‌های عقب استفاده شده و از این نظر تفاوتی با هم ندارند، اما کیفیت ترمزهای ساینا ارتقاء یافته و شرایط بهتری دارند. عرضه یک مدل دنده اتومات تفاوت دیگری است که می‌توانیم برای ساینا و تیبا به آن اشاره داشته باشیم.

در طراحی ظاهری نیز تفاوت‌های آن را برشمردیم. هم چراغ‌های جلو و هم چراغ‌های عقب آن نسبت به تیبا طراحی متفاوتی دارند. نوع طراحی درب صندوق عقب با قفل مخفی دیگر وجه تمایز ظاهر این دو خودرو با هم است.

مقایسه تیبا با ساینا و کوییک در بخش موتوری

تفاوت تیبا با کوییک

کوییک در واقع مدل هاچبک تیبا و ساینا است که برای برآورده کردن سلیقه افراد هاچبک پسند، طراحی و عرضه شده است. تفاوت سال عرضه این دو خودرو باعث شده تا ظاهر آنها نسبت به هم شرایط متفاوتی داشته باشند. کوییک با ظاهری اسپرت‌تر و عامه‌پسندتر عرضه شده و سایپا حتی با قرمز کردن رنگ سقف یا ارائه آن با ترکیب رنگ‌های مختلف نگاه‌ها را به سمت آن نسبت به تیبا متمایز کرده است.
از نظر فنی همچنان تفاوت خاصی را میان کوییک و تیبا شاهد نیستیم و تنها تفاوت بارز همان عرضه مدل دنده اتومات برای کوییک است که چندان چنگی هم به دل نمی‌زند و خیلی‌ها نسبت به کیفیت پایین گیربکس و خراب شدن‌های زودهنگام آن شاکی هستند.

تفاوت ساینا با کوییک

کوییک در فاصله زمانی بسیار کمی بعد از ساینا وارد بازار شد. بیشتر از اینکه دلایل عرضه آن را مشخصات فنی بدانیم، مشخصات ظاهری و قیمت را باید اولویت اصلی سایپا برای تولید و عرضه این خودرو در نظر بگیریم. سایپا بیشتر برای در دست داشتن بازار خودروهای پایین‌رده، کوییک را در مدل‌های رنگی متفاوت وارد بازار کرد. از نظر ظاهری این خودرو به ساینا بیشتر شباهت دارد تا به کوییک، اما به هر حال تفاوت‌هایی را نیز در ظاهر آن شاهد هستیم. درب صندوق عقب ساینا خیلی مورد استقبال کاربران قرار نگرفت و همین موضوع باعث شد تا طراحی متفاوت‌تری را نسبت به آن در کوییک شاهد باشیم.

از نظر ظاهری طراحی نرم‌تر و منعطف‎‌تری را در کوییک شاهد هستیم. استفاده از المان‌های به‌روز‌تر باعث شده تا ظاهر اسپرت‌تری را در برای کوییک شاهد باشیم. چراغ‌های جلو و عقب با نمای زیباتری تولید شده و جلو پنجره کوییک هم نسبت به ساینا خاص‌تر تولید شده است.

مقایسه ساینا با کوییک و تیبا در ایمنی

یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تولید خودرو بحث ایمنی آنهاست و نمی‌توانیم از این موضوع در مقایسه ساینا با تیبا و کوییک بگذریم. از نظر ایمنی بخش‌های مختلفی از خودرو باید مورد بررسی قرار گیرد. از آپشن‌های جدید در سیستم ایمنی خودرو مانند کیسه هوا و کمربندها گرفته تا‌ بخش‌های حرفه‌ای‌تر مانند سیستم ترمز برقی و مواردی از این دست.

در بحث ایمنی تیبا ضعیف‌ترین خودرو در این مقایسه است. حتی به سیستم ترمز abs نیز مجهز نیست، در حالی که ساینا سیستم ترمز abs و ebd را دارا است و کوییک هم abs دارد. در تیبا فقط یک کیسه هوا تعبیه شده و در ساینا و کوییک هم راننده و سرنشین جلو کیسه هوا دارند.

وجود سیستم ضد سرقت و قفل مرکزی دیگر ویژگی‌های ایمنی ساینا و کوییک هستند. البته از نظر کیفیت بدنه، هر سه خودرو شرایط ضعیفی داشته و به همین دلیل در تصادفات سنگین عملا نمی‌توانیم از آنها انتظار تحمل فشار زیادی داشته باشیم. برای بار چندم باید اشاره کنیم که این خودروها مناسب برای تردد در فضای شهری آن هم با سرعت مطمئن هستند. در سرعت‌های بالا هر برخوردی با بدنه آنها تبدیل به یک فاجعه بزرگ خواهد شد.

مقایسه ساینا با کوییک و تیبا در ایمنی

مزایا و معایب ساینا

مزایا و معایب تیبا

از زمان تولید تیبا سال‌های بیشتری نسبت به کوییک و ساینا می‌گذرد و از این رو در مقایسه ساینا با کوییک و تیبا احتمالا باید امتیاز بیشتری را به کوییک و ساینا بدهیم که به‌روز‌تر هستند. با بررسی مزیت‌ها و معایب هر سه خودرو احتمالا درک شما نسبت به کیفیت آنها بهتر خواهد شد و اگر به دنبال انتخاب یکی از آنها برای خرید هستید، گزینه بهتری را انتخاب خواهید کرد.

مزایای تیبا:

  • سیستم ترمز و سیستم تعلیق خوبی را در آن شاهد هستیم.
  • استهلاک بسیار پایینی داشته و از این نظر هزینه‌های نگهداری کمتری به دنبال خواهد داشت.
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه‌ای دارد.
  • قیمت لوازم یدکی و لوازم مصرفی تیبا نیز پایین است.

معایب تیبا:

  • قدرت موتور بسیار پایینی را در آن شاهد هستیم.
  • پلاستیک مورد استفاده برای طراحی فضای داخلی بسیار ضعیف است.
  • طراحی ظاهری آن خیلی قدیمی است.
  • گیربکس آن همان گیربکس پراید است که قدرت و کیفیت پایینی دارد.

مزایا و معایب ساینا

در نظر داشته باشید که در مقایسه تیبا با ساینا و کوییک و بررسی مزیت‌ها و معایب آنها، معیار ما برای بررسی خودروهای داخلی و خود این سه خودرو هستند. از این رو اگر از واژه مناسب یا خوب برای برخی از بخش‌های این خودروها استفاده می‌کنیم، به این معنی نیست که در مقایسه با خودروهای خارجی چنین شرایطی داشته باشند. اگر بخواهیم خودروهای خارجی را ملاک قرار دهیم، این سه خودرو چیزی جز افتضاح نخواهند بود. حتی مقایسه لوازم یدکی جک و خودروهای چینی با قطعات یدکی این خودروها نیز توهین به خودروهای چینی است.

مزایای ساینا:

  • طراحی ظاهری آن نسبت به تیبا بهتر شده است.
  • در سیستم ترمز آن شاهد پیشرفت‌هایی هستیم.
  • استهلاک پایینی داشته و با هزینه‌های کمتری می‌توان از آن نگهداری کرد.
  • کروز کنترل در آن تعبیه شده است.
  • استفاده از صفحه نمایش لمسی دیگر آپشنی است که در ساینا وجود دارد.

معایب ساینا:

  • کیفیت فنی آن پایین است.
  • اجزای داخلی آن از جنس ضعیفی ساخته شده است.
  • قدرت موتور پایین  دارد.
  • ایمنی آن مانند تیبا خوب نیست.

مزایا و معایب کوییک

کوییک نسبت به ساینا و تیبا خودروی به‌روزتری است و با استقبال خوبی هم به دلیل قیمت پایین‌تر روبرو شده است. تفاوت‌هایی که باعث شده تا قیمت کوییک نسبت به ساینا پایین‌تر باشد، بیشتر به آپشن‌ها و امکاناتی مانند صفحه نمایش لمسی و وجود کروز کنترل در ساینا برمی‌گردد؛ وگرنه از نظر فنی تفاوت زیادی را در این دو خودرو شاهد نیستیم.

مزایای کوییک:

  • جذابیت‌های ظاهری خوبی دارد.
  • استهلاک پایین
  • قیمت پایین لوازم یدکی
  • قیمت پایین لوازم مصرفی و نگهداری از خودرو با هزینه‌های کمتر

معایب کوییک:

  • موتور ضعیف
  • کیفیت پایین پلاستیک‌های استفاده شده
  • ضعیف در گیربکس

مزایا و معایب کوییک

بازار فروش کدام یک بهتر است؟

در راهنمای خرید خودرو دست دوم نکات مهمی را با شما مطرح کردیم که ارزیابی همان نکات برای مقایسه تیبا با ساینا و کوییک نشان از این دارد که این خودروها اگر به خوبی نگهداری شده باشند، بازار خوبی دارند. کوییک به دلیل قیمت پایین‌تر با استقبال بیشتری روبرو شده و افراد بیشتری در صف خرید آن قرار می‌گیرند و ساینا نیز به دلیل برخی از آپشن‌ها و جذابیت‌های ظاهری مورد توجه قرار گرفته است. در این بین تیبا به دلیل قدیمی بودن کمتر مورد هدف خرید و فروش قرار می‌گیرد، اما باز هم بازار بدی ندارد.

تیبا یا ساینا یا کوییک کدام را بخریم؟

در انتهای این مقاله هستیم و حالا باید تصمیم بگیریم که تیبا بخریم یا ساینا و کوییک؟ در واقع هدف ما از مقایسه تیبا با ساینا و کوییک بیشتر تصمیم‌گیری درباره این موضوع بود. برای خرید اگر به دنبال خودرو مقرون‌به‌صرفه و ارزان هستید، کوییک می‌تواند گزینه بهتری باشد. تیبا هم ارزان است، اما کیفیت پایینی در بسیاری از قطعات دارد. ساینا با قیمت بیشتری عرضه می‌شود و همین موضوع باید مورد توجه قرار گیرد. در نهایت باید متذکر شویم که سه خودرو از نظر فنی تفاوتی با هم ندارند و ارزیابی و انتخاب یکی از آنها برای خرید باید بر اساس مشخصات ظاهری، آپشن‌ها و مواردی از این دست باشد.

در فروشگاه لوازم یدکی آریان یدک در کنار شما هستیم تا قطعات یدکی خودروهای مختلف را با قیمت رقابتی و تضمین کیفیت به دست شما برسانیم. شما می‌توانید از طریق فروشگاه لوازم یدکی آریان یدک در هر جایی از ایران قطعات یدکی مورد نظر خود را سفارش داده و آنها را درب منزل خود تحویل بگیرید.