مقایسه 207 با تارا از آن دسته از مقایسه‌هایی است که برای خریداران امروز خودرو در بازار ایران اهمیت زیادی دارد، زیرا هر دو خودرو از جمله محصولات به‌روز و جدید ایران‌خودرو محسوب می‌شوند. در بازاری که هر ۱۰ سال یکبار هم شاهد ایجاد تغییرات در خودروهای عرضه شده نیستیم، وجود دو خودرو با پلتفرم جدیدتر نسبت به ایرانی‌های گذشته می‌تواند فرصت خوبی برای استفاده از یک خودروی به‌روز باشد. البته نه‌اینکه مقایسه تارا با 207 مقایسه دو خودروی به‌روز و جدید جهانی باشد، بلکه همچنان از پلتفرم‌های قدیمی بر روی آنها استفاده شده، اما در بازار ایران جدید محسوب می‌شوند.

برای اینکه به این نتیجه برسید که آیا معاوضه تارا با 207 یا برعکس اقدام خوبی است یا خیر در قدم اول باید مشخصات فنی تارا و ۲۰۷ را با یکدیگر مقایسه کرده و درباره آنها به این نتیجه برسید که کدام‌یک می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد. البته گاهی اوقات اهداف دیگری مانند لوازم یدکی ارزان‌تر یا قیمت پایین‌تر را نیز می‌توانیم از جمله نکات مهمی در نظر بگیریم که کاربران در زمان معاوضه تارا با ۲۰۷ به آنها دقت می‌کنند. بررسی این موارد را نیز در دستور کار این مقاله قرار داده‌ایم تا شما به صورت کامل و جامع اطلاعات لازم درباره دو خودروی جدیدتر ایران‌خودرو را در اختیار داشته و گزینه بهتر برای خود را انتخاب کنید.

مقایسه 207 با تارا

مقایسه 207 با تارا را با بررسی مشخصات فنی آنها آغاز می‌کنیم. مسلماً بیشترین تاثیرپذیری بر روی قیمت خودرو از قطعات فنی و موتور آن است و در قدم دوم قطعات دیگری مانند گیربکس و امکانات و آپشن‌ها هستند که بر روی قیمت یک خودرو تاثیر می‌گذارند. با بررسی مشخصات فنی تارا و ۲۰۷ شما می‌توانید به این نتیجه‌گیری برسید که کدام‌یک از آنها قدرت بیشتری در ‌بخش موتوری دارند و البته کیفیت بالاتری در زمان رانندگی برای شما ایجاد خواهند کرد.

نبود کیفیت فنی کافی در خودروهای موجود در بازار ایران باعث شده تا چالش‌های بسیار زیادی برای کاربران ایرانی به وجود آید. این چالش‌ها فقط مربوط به خودروهای ایرانی نبوده و حتی در برخی از نمونه‌های وارداتی نیز شاهد وجود نقص‌های فنی زیادی هستیم. بسیاری از کاربرانی که بدون توجه به مشخصات فنی خودرو اقدام به خرید آن و استفاده از آن در فضای آفرود یا جاده‌های سخت می‌نمایند، با چالش‌های بزرگی مانند به وجود آمدن شکستگی در قطعاتی مانند گیربکس و میل لنگ روبرو شده و مجبور به تعمیر خودرو با هزینه‌های بسیار گزافی می‌شوند.

با توجه به اینکه در مقالات گذشته در مجله خودروی آریان یدک به مقایسه ۲۰۷ با دنا پلاس پرداختیم، در این مقاله با مقایسه تارا با ۲۰۷ سعی داریم تا سه خودرو برتر کمپانی ایران‌خودرو یعنی تارا و ۲۰۷ و دنا پلاس را به شما معرفی کرده باشیم. این مقایسه همچنین برای کسانی که به دنبال معاوضه ۲۰۷ با تارا یا دنا پلاس هستند نیز اهمیت خاص خود را خواهد داشت.

مشخصات تارا

در مقایسه تارا با 207 به معیارهای مختلفی می‌توانیم اشاره داشته باشیم. با توجه به اینکه هم تارا و هم ۲۰۷ در مدل‌های مختلفی روانه بازار شده و در هر یک از این مدل‌ها آپشن‌ها و مشخصات متفاوتی را شاهد هستیم، از این رو بر آن شدیم تا یک مقایسه کلی میان تارا و پژو ۲۰۷ داشته باشیم. در واقع در کنار معرفی مشخصات کلی تارا و بعد از آن پژو ۲۰۷ سعی داریم تا در زمان مقایسه تمام مدل‌های موجود از این دو خودرو را نیز برای شما معرفی نماییم تا اگر به دنبال خرید تیپ‌های مختلف هر کدام هستید بتوانید در این مقایسه ارزیابی دقیقی از آنها داشته باشید.

تارا یک خودروی بسیار جدید است که توسط کمپانی ایران‌خودرو وارد بازار ایران شده است. عرضه این خودرو به بازار به همکاری مجدد ایران‌خودرو و کمپانی پژو بعد از امضای برجام برمی‌گردد که بلافاصله بعد از تحریم دوباره، این همکاری قطع شد. نتیجه حاصل از این قطع و وصل شدن همکاری ایران‌خودرو با کمپانی پژو، روی کار آمدن یک خودرو جدید توسط کمپانی ایرانی بود که با نام تارا به بازار معرفی شده است. پلتفرم اصلی مورد استفاده بر روی تارا همان پلتفرم پژو ۳۰۱ است که در آن از یک موتور tu5 تقویت شده نیز استفاده شده است. در کل نقاط ضعف و قوت مختلفی برای تارا وجود دارند که در ادامه این مقایسه به معرفی و ارزیابی آنها خواهیم پرداخت. در قدم اول مشخصات کلی خودروی تارا را با هم مشاهده می‌کنیم.

  • سال طراحی: 1399
  • کلاس: سدان
  • پیشرانه: 4 سیلندر 16 سوپاپ
  • حجم موتور: 1598 سی‌سی
  • حداکثر توان موتور: 113 اسب بخار
  • گیربکس: 5 دنده دستی یا اتوماتیک 6 سرعته
  • حداکثر سرعت: 190 کیلومتر بر ساعت
  • شتاب 0 تا 100: 12.5 ثانیه
  • مصرف سوخت ترکیبی: 7.06 لیتر در هر 100 کیلومتر
  • حجم باک: 50 لیتر

امکانات:

  • کیسه هوا راننده و سرنشین
  • دکمه‌های کنترلی روی فرمان
  • فرمان برقی
  • سیستم پایش فشار باد تایرها
  • کروز کنترل
  • سیستم قطع سوخت خودکار
  • سیستم روشنایی ترک خودرو

مقایسه 207 با تارا

مقایسه تارا با 207 در کیفیت فنی

مشخصات پژو 207

مقایسه 207 با تارا را با بررسی مشخصات فنی پژو ۲۰۷ ادامه می‌دهیم. پژو ۲۰۷ داستان بسیار متفاوتی نسبت به بسیاری از خودروهای موجود در بازار ایران دارد. در بررسی تفاوت پژو ۲۰۷ ایرانی و فرانسوی یک بار به صورت کامل به بررسی داستان پژو ۲۰۷ در ایران پرداختیم. خودرویی که در بازار بین‌المللی اصلاً ۲۰۷ نیست و به عنوان ۲۰۶ پلاس توسط کمپانی پژو معرفی شده و ایران‌خودرو همان خودرو را با همان مشخصات اما با نام ۲۰۷ وارد بازار کرده است.

پژو ۲۰۷ اصلی موجود در بازار بین‌المللی از نظر فنی و ظاهری تفاوت‌های زیادی با ۲۰۶ پلاس یا همان ۲۰۷ موجود در بازار ایران دارد. به همین دلیل اگر به دنبال جستجوی این خودرو در بازار بین‌المللی هستید، حتماً باید به جای عنوان ۲۰۷ از عنوان ۲۰۶ پلاس استفاده کنید. خودرویی که این روزها مورد توجه کاربران بسیار زیادی در ایران قرار گرفته و افراد زیادی در حال تبدیل سایر خودروهای در اختیار خود به ۲۰۷ هستند.

مزیت‌هایی مانند قدرت موتور بالا و جمع‌وجور بودن باعث شده تا هم برای رانندگی در فضای داخل شهر و هم برای رانندگی در بیرون شهر ۲۰۷ تبدیل به گزینه مناسبی شود. پژو ۲۰۷ نیز مانند تارا با تیپ‌ها و مدل‌های مختلفی در بازار معرفی شده که هر کدام از این تیپ‌ها از نظر فنی و قطعات تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. حتی ممکن است مانند لوازم یدکی برلیانس برای مدل‌های مختلف این خودرو در برخی از قطعات مدل‌های مختلف ۲۰۷ نیز شاهد تفاوت‌هایی باشیم. مشخصات فنی پژو ۲۰۷ به شرح زیر است:

  • سال طراحی: 2007
  • کلاس: هاچ بک
  • پیشرانه: 4 سیلندر 16 سوپاپ
  • حجم موتور: 1600 سی‌سی
  • حداکثر توان موتور: 105 اسب بخار
  • گیربکس: 5 دنده دستی یا اتوماتیک 4 سرعته
  • حداکثر سرعت: 196 کیلومتر بر ساعت
  • شتاب 0 تا 100: 9.6 ثانیه
  • مصرف سوخت ترکیبی: 6.4 لیتر در هر 100 کیلومتر
  • حجم باک: 50 لیتر
  • استاندارد آلایندگی: یورو 3

امکانات:

  • کیسه هوا راننده و سرنشین
  • دکمه‌های کنترلی روی فرمان
  • تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو
  • فرمان هیدرولیک
  • تنظیم سرعت برف پاک‌کن با سرعت خودرو
  • سقف شیشه‌ای

مقایسه تارا و 207 در نمای ظاهری

مقایسه تارا با 207

مقایسه تارا با 207 در کیفیت فنی

شاید مقایسه تارا و ۲۰۷ در کیفیت فنی برای شما کمی عجیب به نظر برسد، زیرا هر دو ماشین از نظر فنی شباهت‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند. ایران‌خودرو هم در ۲۰۷ و هم در تارا از یک موتور tu5 استفاده کرده است که باعث شده تا در جمع خودروهای با موتور tu5 در ایران قرار داشته باشند. البته مهندسین ایران‌خودرو ادعا کردند که در تارا از یک مدل اصلاح شده tu5 استفاده کردند که قدرت و کیفیت بالاتری نسبت به مدل‌های قبلی این موتور دارد. در خودرو تارا از یک موتور tu5 ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه استفاده شده است که  آن به ۱۵۹۸ سی‌سی می‌رسد. موتوری که در ۲۰۷ به کار گرفته شده ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپه با حجم ۱۶۰۰ سی‌سی است که حداکثر قدرت ۱۱۰ اسب بخاری را برای آن ایجاد می‌کند. حداکثر قدرت موتور تارا تا ۱۱۳ اسب بخار هم می‌رسد.

احتمالاً همین تفاوت اندکی که در حداکثر قدرت ایجاد شده در موتور تارا و ۲۰۷ شاهد هستیم به دلیل اصلاحی است که ایران‌خودرو بر روی tu5 انجام داده، اما واقعاً این میزان تفاوت ترغیب کننده برای انتخاب تارا نسبت به ۲۰۷ است؟ بررسی سایر مشخصات فنی هر دو ماشین حتی این شک و تردید را بیشتر هم می‌کند.

شتاب صفر تا صد تارا ۱۲.۵ ثانیه و حداکثر سرعت آن نیز ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است، در حالی که ۲۰۷ با شتاب صفر تا صد ۹/۶ ثانیه و حداکثر سرعت ۱۹۸ کیلومتر بر ساعت شرایط بهتری نسبت به تارا هم دارد. استفاده از یک بدنه کوچکتر با وزن کمتر را می‌توان اصلی‌ترین دلیل برتری پژو ۲۰۷ در فاکتورهای شتاب و حداکثر سرعت در نظر گرفت که باعث شده تا علاقمندان به سرعت بیشتر و شتاب سریعتر ۲۰۷ را گزینه بهتری برای خود انتخاب کنند.

هم تارا و هم ۲۰۷ در ۲ مدل اتوماتیک و دنده‌ای در بازار موجود هستند. گیربکس اتوماتیک مورد استفاده بر روی ۲۰۷ یک گیربکس ۴ دنده است و در تارا اتوماتیک از یک گیربکس ۶ سرعته خودکار استفاده شده است. نکته بسیار جالب درباره تارا این است که در مدل اتوماتیک آن حتی شتاب صفر تا صد ضعیف‌تری را نیز شاهد هستیم و در مدل اتوماتیک ۲۰۷ علاوه بر شتاب و حداکثر سرعت کمتر قدرت موتور نیز به ۱۰۵ اسب بخار می‌رسد.

اگر اعداد و ارقامی که در بالا معرفی کردیم را در کنار یکدیگر قرار دهید یک نتیجه‌گیری کلی می‌توان از مقایسه فنی و موتوری ۲۰۷ و تارا داشت و آن هم یکسان بودن کیفیت فنی هر دو ماشین است. تفاوت‌های بسیار اندکی را در مشخصات فنی آنها شاهد هستیم که باعث شده تا ۲۰۷ خودروی سریعتر و پرشتاب‌تری باشد و تارا خودروی قدرتمندتری لقب بگیرد. در نهایت هم نمی‌توانیم برتری خاصی را برای هر کدام از این دو خودرو در نظر بگیریم و عملکرد فنی آنها را تقریباً یکسان برآورد می‌کنیم.

مقایسه تارا و 207 در نمای ظاهری

تارا یا 207 کدامیک در نمای ظاهری کیفیت بهتری دارند و مورد توجه و استقبال کاربران بیشتری قرار گرفته‌اند؟ نظر خود شما درباره نمای ظاهری تارا و ۲۰۷ چیست؟ با توجه به اینکه از نظر فنی و موتوری تفاوت زیادی در دو تولید ایران‌خودرو شاهد نبودیم، عملاً مواردی مانند بررسی نمای ظاهری می‌تواند معیار بسیار مهمی برای انتخاب یکی از دو خودرو باشد. اما باید اشاره داشته باشیم که مقایسه دو خودرو از نظر ظاهر و طراحی بیشتر یک امر سلیقه‌ای است و نظر هیچ کسی در این باره قطعی نخواهد بود.

تارا و ۲۰۷ هر دو در طراحی ظاهری از جمله تولیدات کمپانی پژو محسوب می‌شوند. ۲۰۷ با همان پلتفرم و نمای ظاهری پژو ۲۰۶ وارد بازار شده و تارا نیز نسخه فیس لیفت شده پژو ۳۰۱ در بازار است. ۲۰۷ در یک نمای ظاهری هاچبک ظاهر شده که ابعاد کوچکی در بدنه را برای آن به وجود آورده و در عوض تارا خودروی جادارتری است که هم برای مسافرت هم برای سرنشینان عقب می‌تواند شرایط بهتری را ایجاد کند.

نمای ظاهری پژو ۲۰۷ کاملاً اسپرت و جذاب طراحی شده و از این بابت خیلی نمی‌توانیم روی آن ایراد بگذاریم. هرچند این طراحی در بازار بین‌المللی بسیار قدیمی است و دیگر در خودروهای خارجی استفاده نمی‌شود، اما به هر حال در میان خودروهای ایرانی یک نمای ظاهری جذاب به حساب می‌آید. به این مهم باید اضافه کنیم که طراحی ظاهری پژو ۲۰۶ نیز در طول بازه زمانی بسیار طولانی در بازار ایران بسیار محبوب بود و کاربران زیادی از نظر ظاهری پژو ۲۰۶ را نسبت به بسیاری از خودروهای موجود در بازار گزینه بهتری می‌دانند.

با توجه به اینکه ورود خودرو تارا به بازار ایران در همین چند سال گذشته بوده، از این رو طراحی مدرن‌تری را در نمای ظاهری آن شاهد هستیم. در میان سدان‌های موجود ایرانی در بازار واقعاً تارا نسبت به سایر گزینه‌ها نمای ظاهری زیباتری دارد و بسیاری از افراد و سلیقه‌ها نمای ظاهری تارا را نسبت به سایر گزینه‌های موجود در تیپ سدان ترجیح می‌دهند.

مقایسه تارا و 207

مقایسه تارا و 207 در بازار خودروهای دست دوم

فضای داخلی

در طراحی فضای داخلی نیز شرایط تقریباً مشابه با همان نمای بیرونی است. هرچند ممکن است در‌ بخش داشبورد و فرمان، نمای اسپرت‌تری را برای ۲۰۷ شاهد باشید، اما در کل هر دو ماشین در طراحی داخلی ضعف‌های زیادی دارند و در مقایسه با معمولی‌ترین خودروهای به روز دنیا نیز نمی‌توانیم امتیاز خیلی بالایی را برای هر دو خودرو در نظر بگیریم. هم کیفیت پلاستیک‌ها و قطعات مورد استفاده در فضای داخلی دو خودرو پایین است و همین که از المان‌های خیلی به روزی در طراحی آنها استفاده نشده است و همه چیز عملاً شبیه همان خودروهای قدیمی عرضه شده توسط ایران‌خودرو است.

نکته بسیار مثبت ۲۰۷ در فضای داخلی استفاده از المان‌های اسپرت‌تر و نکته مثبت تارا در فضای داخلی وجود فضای کافی برای سرنشینان عقب است. همچنین کسانی که به دنبال سفرهای برون‌شهری با فضای کافی در صندوق عقب هستند نیز احتمالاً باید تارا را گزینه مناسبی برای خرید در نظر بگیرند و ۲۰۷ بیشتر برای رانندگی در داخل شهر به دلیل ابعاد جمع‌وجور در بدنه است که گزینه بهتری خواهد بود.

تجربه رانندگی

تجربه رانندگی با ۲۰۷ و تارا نشان از این دارد که ۲۰۷ خودروی سریع‌تر و پرشتاب‌تری است و تارا در عوض در شرایط سخت قدرت بیشتری از خود ارائه می‌دهد. هرچند هیچ‌کدام از این دو خودرو برای رانندگی در جاده‌های سخت و فضای آفرودی گزینه مناسبی نیستند، اما به هر حال کسانی که علاقه به حضور در طبیعت دارند می‌توانند سراغ موتور پرقدرت‌تر تارا بروند. البته در آن‌سو نیز کسانی که علاقه به شتاب بیشتری دارند، در مقایسه تارا با پژو ۲۰۷ باید ۲۰۷ را انتخاب کنند که از این نظر شرایط به مراتب بهتری دارد.

در مقالات مختلف بارها و بارها اشاره کرده‌ایم که حداکثر سرعت به‌هیچ‌وجه نمی‌تواند معیار خیلی مهمی برای انتخاب میان دو خودرو مخصوصاً تولیدات داخلی باشد، زیرا عملاً جاده‌های ایران کیفیت لازم برای رسیدن به سرعت بالا را ندارند، اما به هر حال شتاب بالاتر ۲۰۷ می‌تواند جذابیت قابل توجهی برای آن در مقایسه با تارا باشد.

برای کسانی که رانندگی در جاده‌های لغزنده و با پیچ‌وخم‌های زیادی را تجربه می‌کنند، احتمالاً تارا گزینه بهتری است، زیرا سیستم شاسی و همچنین گیربکس اتوماتیک آن تعادل بیشتری را در چنین جاده‌هایی ایجاد می‌کند. ۲۰۷ دقیقاً مانند ۲۰۶ در پیچ‌های تند و جاده‌های لغزنده ممکن است چالش‌هایی را با خود در زمان رانندگی به دنبال داشته باشد. البته هم تارا و هم پژو 207 در سواری شرایط میانه‌ای دارند و نمی‌توانیم آنها را نه به عنوان خودروهای خیلی نرم و نه به عنوان خودروهای خیلی خشک معرفی کنیم و رضایت نسبی از هر دو خودرو وجود دارد.

مقایسه تارا و 207 در بازار خودروهای دست دوم

مقایسه تارا و پژو ۲۰۷ در بازار خودروهای دست دوم در حال حاضر عادلانه نیست، زیرا پژو ۲۰۷ سال‌های بسیار زیادی است که در بازار خودروهای دست دوم حضور داشته ولی تارا به تازگی به این بازار اضافه شده است. ۲۰۷ از همان ابتدا مورد استقبال کاربران بسیار زیادی قرار گرفت و آمار فروش بالایی را ثبت کرده است و این موضوع در بازار خودروهای دست دوم نیز به همین ترتیب وجود دارد.

اما شرایط برای تارا کمی متفاوت است. از یک طرف عرضه تارا و ورود آن به بازار خودروهای دست دوم همزمان با واردات گسترده خودروهای خارجی شده و از طرف دیگر بالاتر بودن قیمت آن نسبت به ۲۰۷ و نزدیک‌تر بودن قیمت آن به خودروهای خارجی باعث شده تا بازار ضعیف‌تری برای تارا نسبت به ۲۰۷ در بازار خودروهای دست دوم شاهد باشیم. البته برای ارائه نظر دقیق و حتمی در این باره باید چند ماهی را نیز به این خودرو فرصت دهیم تا در رقابت با خودروهای خارجی هم‌رده با خود از نظر قیمتی خود را نشان دهد.

مقایسه 207 با تارا در ایمنی

انتخاب تارا یا 207 از نظر ایمنی بیشتر به سمت تارا است، اما دقت کنید که این مقایسه به دلیل عدم انجام تست‌های ایمنی بر روی تارا و پژو 207 کامل و دقیق نیست. هرچند هم ۲۰۶ پلاس و هم پژو ۳۰۱ توسط کمپانی پژو در تست‌های ایمنی شرکت داده شده و از نظر ایمنی شرایط خوبی در خود دارا هستند، اما با توجه به اینکه سال‌های زیادی از زمان عرضه آنها گذشته و ایران‌خودرو در مونتاژ ۲۰۷ و تارا شرایط متفاوتی نسبت به خودروی اصلی رقم زده، از این رو تعمیم دادن تست‌های انجام شده توسط کمپانی پژو به این خودروها خیلی منطقی به نظر نمی‌رسد.

اگر بخواهیم ۲۰۷ و تارا را از نظر امکانات و آپشن‌های ایمنی با یکدیگر مقایسه کنیم، گزینه برتر تارا است، اما ابتکارها و خلاقیت‌هایی که ایران‌خودرو در این باره رقم زده شرایط را حتی در این بررسی نیز سخت می‌کند. بسیاری از آپشن‌های ایمنی مانند استفاده از ترمزهای دیسکی در چرخ‌های عقب در پژو ۲۰۷ به صورت سفارشی در دسترس است و خیلی دیگر از امکانات این چنینی در برخی از مدل‌های هر دو خودرو موجود نیست و در برخی از مدل‌های آنها وجود دارد.

اگر بخواهیم تجهیزات ایمنی و حفاظتی موجود در 207 و تارا را در حالت فول آپشن در نظر بگیریم، تارا با داشتن چهار کیسه هوا و امکانات دیگری که مخصوصاً در‌ بخش سیستم ترمز و پایداری دارد، امنیت بیشتری را در زمان رانندگی ایجاد خواهد کرد. تارا هم دارای سیستم کنترل پایداری الکتریکی و هم دارای سیستم کنترل کشش است که  در جاده‌های لغزنده نیز امنیت نسبی را برای رانندگی ایجاد می‌کند.

بسیاری از مدل‌های ۲۰۷ در چرخ‌های عقب دارای ترمزهای کاسه‌ای هستند، ولی در تارا هر چهار چرخ دارای ترمز دیسکی می‌باشند که کیفیت بهتری را در سیستم ترمز آن ایجاد می‌کند. هر چند وقتی آپشن‌ها و امکانات و لوازم یدکی جک را هم که اگر مقایسه کنیم متوجه خواهیم شد که در تیپ‌های مختلف جک هم تفاوت‌هایی را شاهد هستیم، اما معمولاً این تفاوت‌ها به مواردی مانند نوع گیربکس و برخی از آپشن‌ها مربوط می‌شود نه اینکه با عوض و بدل کردن یک یا دو قطعه و یا یک آپشن بخواهیم مدل متفاوت‌تری را در میان تولیدات جک شاهد باشیم. مثال جک برای مقایسه تارا و ۲۰۷ از بابت استقبال بسیار زیاد کاربران ایرانی از خودروهای این برند چینی در ایران بود.

مقایسه 207 با تارا در ایمنی

مقایسه تارا و 207 دنده ای

مقایسه 207 با تارا در امکانات و آپشن‌ها

یکی از پرچالش‌ترین معیارهایی که در مقایسه ۲۰۷ با تارا باید به آن اشاره داشته باشیم ارزیابی آنها در امکانات و آپشن‌هایی در نظر گرفته شده است. دلیل وجود این چالش ابتکارات عجیبی است که ایران‌خودرو در عرضه ۲۰۷ در بازار داشته است. اگر جدول امکانات و آپشن‌های تارا و ۲۰۷ را در کنار یکدیگر قرار دهیم این چالش بیشتر خود را نشان خواهد داد. مثلاً در ۲۰۷ قدیمی‌تر هر چهار ترمز دیسکی هستند، اما در مدل‌های جدیدتر وجود ترمزهای دیسکی در چرخ‌های عقب سفارشی شده و ممکن است در زمان خرید یک خودرو صفر یا کارکرده شما با موردی روبرو شوید که متناسب با شرایط مورد نظر شما نباشد. همچنین در موارد دیگری مانند کروز کنترل یا رینگ‌های آلومینیومی نیز چنین شرایطی را در ۲۰۷ شاهد هستیم که باعث شده تا عملاً مقایسه میان امکانات و آپشن‌های آن با تارا کمی سخت باشد.

به هر حال اگر بخواهیم ۲۰۷ را با تمام آپشن‌ها و امکاناتی که در اختیار دارد، با تارا مقایسه کنیم گزینه برتر تارا خواهد بود. تارا خودروی به‌روزتری است و از آپشن‌ها و امکانات بیشتری در آن استفاده شده است. این امکانات و آپشن‌ها هم در ایجاد ایمنی بیشتر برای راننده و سرنشینان اهمیت داشته و هم در جذابیت‌های استفاده از خودرو نیز تاثیر دارند.

مقایسه تارا و 207 دنده ای

مقایسه 207 با تارا در ‌بخش‌های مختلف نشان می‌دهد که هر کدام از این دو خودرو ممکن است در یکی از معیارها گزینه برتری نسبت به طرف مقابل باشند. در مقایسه تارا و 207 دنده‌ای همان بررسی و مقایسه‌ای که در‌ بخش فنی و ظاهری داشتیم برقرار است و تارا دارای موتور قوی‌تر و ۲۰۷ دارای موتور پرشتاب‌تر است.

هر دو خودرو دارای یک نوع موتور هستند و این موضوع باعث شده تا مقایسه تارا و ۲۰۷ دنده‌ای نیز همان نتیجه‌گیری را به دنبال داشته باشد که در مقایسه تارا اتوماتیک با ۲۰۷ اتوماتیک برقرار است. البته نکته بسیار جالب اینجاست که ۲۰۷ دنده‌ای از نظر شتاب و حداکثر سرعت شرایط بهتری نسبت به ۲۰۷ اتوماتیک دارد و همین موضوع باعث شده تا در مقایسه با تارا رقابت تنگاتنگ‌تری را ایجاد کند. اما به هر حال کسانی که به دنبال داشتن یک خودروی اتوماتیک هستند، می‌توانند روی تارا و 207 حساب باز کنند و از مدل‌های اتوماتیک آنها استفاده نمایند.

معاوضه تارا با 207

معاوضه تارا با 207 یا برعکس معاوضه ۲۰۷ با تارا به دلایل مختلفی ممکن است منطقی باشد. در حال حاضر قیمت پژو ۲۰۷ نسبت به تارا مقرون‌به‌صرفه‌تر است و با توجه به امکانات و شرایطی که در بالا به آنها اشاره کردیم، شما می‌توانید مدل‌های صفر و کارکرده ۲۰۷ را با هزینه‌های کمتری خریداری نمایید. همین موضوع می‌تواند هدف بسیار جذابی برای کاربرانی باشد که نیاز به داشتن یک خودرو ارزان‌تر دارند که هزینه‌های نگهداری کمتری نیز نسبت به تارا دارد. امکان خرید لوازم یدکی ارزان‌تر برای پژو ۲۰۷ عامل دیگری نیز است که می‌تواند چنین معاوضه‌ای را رقم بزند.

در طرف مقابل کسانی که نیاز به استفاده از یک خودرو با فضای بیشتر در صندوق عقب و همچنین سرنشینان عقب هستند، می‌توانند اقدام به معاوضه ۲۰۷ با تارا نمایند. همچنین امکانات و آپشن‌های بیشتر را نیز می‌توان عامل مهم دیگری در این معاوضه در نظر گرفت. البته معاوضه یک خودرو کارکرده با خودرو صفر هم از جمله نکات بسیار مهمی است که معمولاً برای معاوضه دو خودرو در میان کاربران ایرانی مورد توجه قرار می‌گیرد. مثلاً شما می‌توانید یک خودروی تارا کارکرده را با یک ۲۰۷ صفر کیلومتر معاوضه کنید.

مقایسه تارا اتوماتیک با 207 اتوماتیک

مقایسه تارا اتوماتیک با 207 اتوماتیک نشان از برتری نسبی تارا دارد. استفاده از یک گیربکس ۶ سرعته خودکار در مقابل گیربکس ۴ سرعته پژو ۲۰۷ اتوماتیک باعث شده تا تجربه رانندگی بهتری را در تارا اتوماتیک شاهد باشید. البته از نظر قدرت موتور و سرعت و حداکثر شتاب، ممکن شرایط همانی است که در بالا به آنها اشاره کردیم و از این بابت هیچگونه تفاوتی در تارا و ۲۰۷ اتوماتیک شاهد نخواهید بود.

نکته بسیار مهمی که درباره تارا و پژو ۲۰۷ اتوماتیک باید به آن اشاره داشته باشیم این است که هر دو خودرو در میان خودروهای اتوماتیک ایرانی از جمله گزینه‌های بسیار عالی و جذاب محسوب می‌شوند. به هر حال علاقه به استفاده از خودروهای اتوماتیک در چند سال اخیر در میان کاربران ایرانی بیشتر شده و به همین دلیل لازم بود تا مقایسه تارا اتوماتیک با ۲۰۷ اتوماتیک را نیز در یک نتیجه‌گیری کلی مرور کنیم.

تارا یا 207

مقایسه 207 با تارا را در آیتم‌ها و معیارهای مختلف مورد بررسی قرار دادیم. در انتهای مقایسه تارا با 207 حالا شما باید تصمیم بگیرید که کدام یک از تولیدات ایران‌خودرو می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد و اگر به فکر معاوضه تارا با 207 هستید آیا این معاوضه به نفع شما تمام خواهد شد یا خیر.

یک نتیجه‌گیری کلی از مقایسه پژو ۲۰۷ و تارا نشان از این دارد که تارا گزینه بهتری در ‌بخش فنی است اما نه با تفاوت خیلی زیاد. برای داشتن امکانات و آپشن‌های تعریف شده در خودرو تارا شما باید کمی هزینه بیشتری نسبت به خرید پژو ۲۰۷ پرداخت کنید. بنابراین اگر بخواهیم از نظر قیمت گزینه بهتر را انتخاب کنیم پژو ۲۰۷ است که گزینه بهتری محسوب می‌شود.

برای کسانی که تمایل به رانندگی در جاده‌های بین شهری و مسافرت‌های طولانی دارند و نیاز به فضای کافی هم در صندوق عقب و هم صندلی‌های عقب می‌باشند، تارا گزینه برتر است و برای افرادی که به دنبال خرید یک خودرو برای رانندگی در فضای شهری هستند، این پژو ۲۰۷ است که گزینه بهتری خواهد بود.

در انتها همچنین باید یادآوری کنیم که شما می‌توانید برای خرید لوازم یدکی خودروهای مختلف از خدمات ما در فروشگاه آریان یدک استفاده کنید. واردات مستقیم باعث شده تا ما تمام ضمانت‌نامه‌ها و گارانتی‌های لازم برای کیفیت قطعات یدکی را به مشتریان خود ارائه کنیم و همچنین همین موضوع باعث شده تا بتوانیم تمام محصولات را با قیمت رقابتی و مقرون به صرفه به دست شما برسانیم. در هر جایی از ایران که ساکن هستید می‌توانید به صورت اینترنتی خرید خود را انجام داده و در کمترین زمان ممکن آن را در اختیار داشته باشید.